nnoktaa 280615 gebelikte bulantı yaşamadım ama migren bulantılarımda tuzlu kraker ve beyaz leblebi iyi geliyordu. Özellikle beyaz leblebiyle aşk yaşardım
insevo 280615 Kontrole gittiğinde doktora şöyle bir tane ilaç var aklıma gelmiyor sabah ve yatmadan önce içiyorsun o çok iyi geliyor bana acildeki doktor yazmıştı benimde bulantılarım çoktu artık acı acı sarı renkte geliyordu ilk dört ayim baya zor gecmisti o ilaç iyi gelmişti
Poncikkkk 280615 naneli şeker limonlu şeker kolonya kokusu rahatlatıyordu ama afedersın çoğu zaman istifra edene kadar rahatlamazdım
280615 Poncikkkk ay çok fena kızlar ya benim 1 tane oğlum var ben bulantı ne demek bilmiyordum bunda 1 gece hastanede yattım prilamı yazdı doktor ama gün içinde hiçbişry yiyesim yok yemek düşününce bile bulantı geliyor
Poncikkkk 280615 Allah yardımcın olsun gerçektn cok zor her gebelik bir değil belirtiler bile farklı oluyor inşallah hemen biter bulantılarınız genelde ücüncü ayda azalıyo
Busegr 280615 ilaç kullanmak istemezsen göbek deliğine pamuğa sirke damlatıp hava almayacak şekilde kapatabilirsin bana fayda etmemişti 9 ay prilam içmiştim aç karna
280615 oylesinebiri__ bende yeşil elma yiyince iy geliyor önceden hiç yiyemezdim cinsiyetiniz neydi sizin herkes cinsiyeti farklı olabilir ondan böyle oldu diyorlar
pudu Ben çâre bulamamıştım ya ilacı varmış galiba kullanmadım sabahtan öğlene kadar bulantım oluyordu sakin bir şekilde geçmesini bekliyordum mide yanmasına sade kefir iyi geliyor ama bulantıyı çözemedim