momofababy ozgmom canım haline şükret valla bebeği geceden beri uyanık olup şimdi uyuyan benim gibi olmadığına😑😑
eymenku ozgmom koynumda uyumaya alıştı ve ben ne zaman kalakrsam o zaman uyanıyor maalesef ise gidecen öncesinde kalkıp kahvaltı hazirlayim diye erken kalktım oda hemen arkamdan kalktı 😀yani 6:30 da
inci86 acemianne___ yaa nasıl başarıyorsunuz benimki de 2 yaşında ve sabah 8 8 buçuk gibi kalkıyor hep erken kalkıyor ya siz nasıl başardınız
KLORAK ozgmom 6,5 7 de uyaniyor, 2,5 yasinda. Aksam da 8 de uyur ve 2 numaram 11 12 de tamamen uyaniyor ama gece 1 e kadar direniyor 2 aylik Ben toplamda 5 saat 🥲 o da 1 kere bölünüyor 🤪
ozgmom altay2123 alpaslanmom_ beybitolat Genel olarak yakın saatlerde uyanıyorlarmış 😅 bende diyorum benim bebişim mi bukadar erken uyanıyor 🤭
metomom alpaslanmom_ gece kaç kez uyandı ? 7 baya erkenmiş ya biz uykusu gelse de 8-8.30a bekletiyoruz uyanır diye korkuyoruz 😅
Pamukhanim_ ozgmom 1 yaşa kadar sabah 5-6 arası uyanıyordu 15 aylık şuan da 6-8 arası uyanıyor gece uykusuna da 20-22 arası geçiyor
EsraBlkbs 13 aylık olmak üzere 7/7:30 arası uyanıyor akşam 8:30 da uyuyor.gündüzleri direnmezse eğer 2 uyku yapıyor