Merhaba, 2 aylık bebeğim için denediğim mamaları paylaşmak istiyorum ve sizlerden deneyimlerinizi öğrenmek istiyorum.
Sma comfort/ sma optipro, Aptamil, Hipp combiotic organic, Bebelac gold, golden goat… bütün bu mamaları denedim bu iki ay içinde ve ne yazık ki hepsinde bir sorun yaşadım.
Sma kustu sevmedi içemedi.
Aptamil de aynı şekilde kustu içemedi.
Hipp en uzun süre kullandığım oldu. Tadını en çok sevdiği mama oldu fakat ömrünü doldurdu son aldığım iki kutu artık kızımı kabız yapmıştı. Düzelmiyordu ve mama değiştim. Bebelac gold aldım bebelacla da doymadı. Mama onu doyurmuyordu resmen. Bence besin değeri düşük kalıyordu. Ve bunu cclerle ayarlayamadım. Mecburen bunu da değiştim. Golden Goat aldım. Hayatımın en dehşet günleri oldu üç gün boyunca kakasıjı yapamadı ama nasıl sancılar içinde kıvrandı çocuk. Ne meme alıyordu ne farklı mama. Karnı şiş kusuyor ve hiçbir şey yemiyor kakasını yapamıyordu. En son zeytinyağ içirdim be kakasını öyle yapıp rahatladı.
Ben şu an mama arıyorum. Bence güvenebileceğim marka kalmadı gibi. Anne sütüm çok besleyici değil. Yeterli sütüm yok. Mama arıyorum.
Sizin deneyimleriniz nedir?