dantma Dün akşamdan beri sab simplex kullanıyoruz sanki daha cok sancısı var gibi geldi bana kullanan varmı ve nasıl kullanıyordunuz ben mamadan sonra ağzına kaşıkla verdim eczanın anlattıgı gibi
elifkesim dantma bize de o damla hiç yaramamıştı bir çok damla denedik biogai metsil gibi. İsimlerini yanlış yazıyor olabilirim 16 aylık olduk baya geçti. Ama bize nurse harveys çok iyi gelmişti. Birde koyun yünü yastıklar var çok çok memnun kalmıştık hala da ağrısı vs olduğunda kullanıyoruz
uykusuzanne872 dantma bizde oğluma kullandık çok gazlıydı sonra kan değerleri başka bir sebepten yüksek çıktı o ara tüm ilaçları kestik ve gaz problemimiz bir anda ortadan kalktı. Bilmiyorum damla mı çoğaltıyordu yoksa kestiğimiz zaman gaz problemi kendiliğinden bittş tesadüf denk mi geldi.
sbr45 dantma biz kullanıyoruz iyi geldi 1 2 gün daha kullanın hemen bırakmayın %100 çözüm değil zaten karnını mutlaka sıcak tutun sürekli masaj yapın karnını yumuşatın tüm bunlar zincirleme gibi birbirini etkiliyor
elifkesim dantma trendyoldan almıştık karnına koyuluyor ısıtıp sıcak tuttuğu için bağırsaklarına iyi geliyor sanırım denemenizi tavsiye ederim fiyatları da çok uygun
gulsenn1 Doğdu doğalı sab simplex kullanıyoruz on on on damla şeklinde yeterli gelmiyor olabilir sorun devam ettiği için buna ek olarak bigaia damlayı da kullanıyoruz tavsiye ederim ikisi bir arada sorun tamamen çözüldü
seyma51 Ben o damlayı 6 ay onu bulana dua ederek kullandım benim bebeğime çok iyi gelmişti ama başka bi arkadaşım kullandı dediğiniz gibi sanki damlayı verince çocuğun gazı artıyordu her bebekte aynı etkiyi göstermiyor Malesef
buseliiiiii Benim bebeğim 34 günlük bugün başladık mahvetti çocuğu daha çok sıkıştırdı katıla katıla ağlamaya başladı daha vermeyi düşünmüyorum
zumruduanka160 Benim bebeğimde de daha kötü yaptı gibi geliyor bana 3 gün kullandım çocuk daha beter huzursuz bişey oldu kakasını da sık yapmıyor bugün vermedim hala gazı var çaresizce bişeyler arıyorum