Angel0507 Özellike bacakları çok kuruluk problemi var şuan vücudunun her yeri öyle olmaya başladı nasıl geçer acaba eski usul zeytin yağı süruyodum banyodan önce ama hiçbir etkisi yok
Wine Angel0507 muhtemelen atopik dermatitdir. Benim kızımda aynı durumda4 yaşında şuan. Bebekliğinden beri de devam ediyor. Sürekli nemlendirici sürmeniz gerekiyor. Mustela, Linola bunlar iyi geliyor
Cunkunedenolmasin Angel0507 kabarma kızarıklık vs bı durum yoksa sıradan bı kuruluksa incianin vücut yağını öneririm surulunce hemen emiliyor yağlı his bırakmıyor güzel nemlendiriyor
cansuerginn Angel0507 merhaba benim oğlumda 2 yşında aynı kuruşul bizde de oldu ama bana bi doktor yakınım zeytinyağını ocakta ısıt bi kavanoza koy her banyodan sonra yada her gün sür dedi düzeldi bilgin olsun
Angel0507 Cunkunedenolmasin kabarma kızarıklık yok sadece kuruluk aşırı kuru olduğu için ağrı yapiyor
Cunkunedenolmasin Angel0507 anladım, benim çocuklarımda da suyun çok kireçli olmasına bağlı banyodan sonra kuruluk oluşuyor dediğim yağı kullandıktan sonra sorun kalmıyor öyle bı durumsa tavsiye ederim