vici Merhabalar, Kabin boy bebek arabamız ve iki küçük boy valizimiz var ekstra ücret oluyor mu merak ettim bebek arabası bagaj hakkımızdan mı düşüyor, tek valiz hakkımız mı var
hemshireanne vici bebek arabası bagajdan sayılmıyor ücretsiz yani. Diğeride biletinizin üzerinde yazılmış oraya bakın el bagajıysa yanınıza alıcaksınız değilse uçağın bagajına atılıyoe
sinennr vici hem bebeğin valiz hakkı oluyor hem senin bebek icin 8 kiloydu sanırım yetiskinde 15 di diye hatırlıyorum bebek arabasi valiz hakkına dahil deil bebek arabasıyla uçağın içine kadar gidebilir uçak içine giriş kısmında bebek arabasını alıyorlar paketleyip kaldırıyorlar lar uçaktan indiğinde de paketten çıkarıp bebek arabasını sana veriyolarlar bagaj hakkına gelincede sürekli büyük valiz götürdüm yanimda ve valizlerimin hepsi çok agirdi hiç valiz parası ödemedim
symstf vici bir hafta önce uçakla yolculuk yaptım. Bebeğin ve sizin ayrı ayrı 15 er kg hakkınız var yani sizim ve bebeğinizin toplamda 30 kg ama bilet alırken bebeğiniz olduğunu belirtmelisiniz. Bebek arabası bagaj hakkına dahil değil. Benim bebek arabam zarar görmemişti.
mervegyk Bildiğim kadarıyla alt bagaj hakkınız genel olarak 15 kilo oluyor isterseniz 3 valiz alın toplamı 15 kg geçmediği sürece sorun yok. Üst yani yanınıza alacağınız bagaj hakkınız da 8 kilo. Ayrıca bebek arabası bagaj kilo olarak geçmiyor diye biliyorum ama emin değilim doğru kaynaklardan öğrenirseniz daha sağlıklı olur.
baloglum_e vici bebek arabasını uçağın merdivenine kadar getirebiliyorsunuz orda poşetleyip alıyorlar çok gidip geliyorum hiç sorun yaşamadım 15 kilo bagaj 8 kilo da el bagajı alabilirsiniz
maybeybi vici kabin bagajı olarak yanınıza alırsanız problem olmaz ama uçağa girerken görevlilere verirseniz olumsuz deneyim yaşayanları duymuştum. Kabin boy bebek arabası almadan önce daha büyük bebek arabasını mecburen bagaja veriyordum, ben bi problem yaşamadım.
Cerenncee vici bebek arabası için ekstra bir ödeme alınmaz. Kilosuna da bakılmaz arabanızın.. bagaj için de 8 kg kabin 15 kg uçak altı hakkınız var
Cerenncee 0-2 yaş arası bebeğiniz için ekstra 10 kg bagaj hakkınız var, bebeğiniz 2 yaştan büyükse de onun da 15 kg hakkı var
elifkesim vici bebek arabası bagaj hakkına girmiyor. 15 er kilo hakkınız oluyor uçak içine de 8 kg hakkınız oluyor muhtemelen geçmez o kiloyu sizin bavullarınız. Biz 2 kez uçak yolculuğu yaptık arabamız zarar görmedi