kedili1anne hatice6868 Şunu bunu ye diyecekler kesinlikle doğru değil Dengeli düzenli besleneceksin iyi uyuyup stres yapmayacaksın Ve bol ama bak cidden bol su içeceksin Yapabilirsen hergün duş göğüslerini açar sütün iyi akar
AlpSol hatice6868 e bebekte anne sütü arttırıcı çaylar vardı, hem gaz için iyi geliyordu bende hem sütü arttırıyordu
stupendouss Kuru dut, börülce, bestlak damla, bide aktardan süt yapıcı bir çay almıştım ama ne olduğunu bilmiyorumm
bebemiz hatice6868 ben 1 bardak kuru dutu 2 bardak su 1 kaşık sekerle 5 -6 dk kaynatip içiyordum birde bol su. Uyuduktan sonra uyaninca bayagi sütüm oluyordu
anonimbiri33 hatice6868 ben en cok su ve rezene bir fincan cay olarak içiyorum cok ile yaradı diyebilirim her gün bir bardak onu tüketiyorum ve bolca su en önemlisi bu
hatice6868 anonimbiri33 rezene zararlı yazıyorlar bende içiyorum ama kafam karıştı kimyonlu birlikte demliyorum
anonimbiri33 hatice6868 hayır herhangi bir zararı yok bebeğime de veriyorum doktorum verebilirsin içme konusunda da sorun yok
dedimolabilirr hatice6868 canım benimde azaldı bi ara oğlumda azaldı diye hemen mamaya başvurmuştum bu sefer direndim e bebeğin süt yapan çayı var Milk tea diye bir de Maltlar var teneke şişelerde ben yeşil olanı aldım şekeri daha az daha güzel tadı bunları düzenli içtim bol su içiyorum 2-3 lt bazen daha fazla incir hurma hiç eksik etmiyorum sabahları kahvaltıda mutlaka dereotu tüketiyorum maşallah ilk sağımda 30 cc çıkan sütüm bunları yaptıktan sonra 100 cc çıkmaya başladı 🧿 yani tamamen senin beslenmene bağlı ilk 3 ay ben bunlara devam edeceğim ondan sonra zaten oturur artık sadece su içmenin dahi yeterli olduğunu düşünüyorum. Stres yapma uyu artar falan diyorlar mümkün değil annelik zaten stres üzerine kurulu 😂 en güzeli beslenmeni düzenlemem bir de hep sütüm çok de azalmadı de arttı de psikolojik olarak kendini bu şekilde inandır ki olsun ❤️