Deletedmom2987 bebeğim 4 aylık olmak üzere , düzeltilmiş 2 ay 15 günlük sırtı bana dönük şekilde kucağımda tutunca kendini dikleştiriyor oturma pozisyonuna alıyor biliyorum çok erken tam olaran kaçıncı ayda oturtabilirim
[silindi] Deletedmom2987 biz o aylarda oturtmaya başlamıştık. Yani kucağımda kısa süreli oturuyordu doktorumuz da onayladı
2_oglanannesi Deletedmom2987 kucağınızda oturabilir. Belini öyle kendisi kaldırabiliyorsa kucağınızda oturabilir. Her çocuk farklı kemik yapısı genetik faktörler derken hazırsa oturtun tabi.
aysnrrrr777 Deletedmom2987 ay bizde 4aylık olmak üzereyiz 7aylık doğdu bebeğim bizimkide çok direniyor oturuyor falan kafasını dikiyor bacaklarını kasıyor kucağımıza aldığımızda falan bildiğin ayakta duruyor gibi oluyor çocuk bilemedim bende nw zman oturmaya başlamsı gerekiyor normal bebeğe göre iki ay erken doğdu bu süreçte düzeltilmiş yaşa göremi davrancaz ek gıda özellikle ne zman başlanması lazım hiç bilmiyorum işin içine prematüre girince kafa karışıklığı oluyor hep
Deletedmom2987 [silindi] valla mı ama belirtmemişim prematüre doğdu o yüzden tedirgin oldum @kabakcekirdegi
kabakcekirdegi Deletedmom2987 beli tam bükmüyoruz ama eğik yine oturur gibi destekle oturabilir kucağınızda mesela
Deletedmom2987 aysnrrrr777 bende hiç bilmiyorum 4. aya girince götürücem doktora sorarım artık ne zaman yapmak gerek diye
SooMin Deletedmom2987 Osman Gönülalp belirtiler var ise 90 gün sonra destekli oturtmalar denenmeye başlanır diyordu iki çocuğumda da o şekilde ilerledim