kdjdkd Merhabalar 8 ay önce spiral taktırdım özelde bakır sprailden sonra adetim çok arttİ ama zamanla düzene girer dedim 3 gündür çok şiddetli adetim oluyordu günde 1 paket ped bitiriyordum öyle düşünün birini takıp çıkarana kadar bacaklarımdan akıyordu sonra bir anda çok arttı pıhtı gibi kan gelmeye başladı vajinamın girişinde bir sertlik hissettim lavaboya gittim spiralim gelmiş ucu içinde kaldım öyle doktoru aradım hemen çek ucundan at dedi kanaman çok olduğu için düşürmüş muhtemelen her vücut kabul etmiyor pazartesi kontrole gel dedi başıma böyle bir şey geldi anlatmak istedim 🤦🏻♀️şuanda elim ayağım tutmuyor çok kanamam olduğu için zaten kan değerlerim çok çok düşüktü
Tugcebb kdjdkd hamile kalmak için ayrı savaş veriyoruz, hamile kalmamak için ayrı savaş veriyoruz. Biz kadınların çilesi ne zaman bitecek 😂 güldüm kusuruma bakmayın, durumunuza değil de hiç rahatlık yok, çözüm yok. Geçmiş olsun çok 🌸
Birhaziranhikayesi kdjdkd Ben de spiral taktırdım bir ay sonra kontrole gittim doktor kaymış dedi çıkarttı demek ki vücudun kabul etmiyor dedi. Üzüldüm tabi sanmıyorum ama bi kere daha taktır dene madem dedi. Birkaç ay sonra tekrar taktırdım maşallah iki sene olacak hiçbir kayma vs olmadı. Yani tekrar şansınızı deneyin derim hemen vücut kabul etmiyor diyorlar inanmayın
Alya-Sena kdjdkd bende uzun süre spiral ile korunmuştum sorun yaşamamıştım en son dogumdan sonra taktırdıgım da 1 sene dolmadan kaydı 1 ay neredeyse kanama gördüm sizin gibi pıhtı geliyordu kendimi bilmesem düşük yapıyorum derdim büyük parçalar böyle. Doktor cıkardı sonradan birdaha da taktırmadım
aydint İçerde kayma bile oluyo eğer vücudunuz kabul etmiyosa zorlamamanızı tavsiye ederim,acile gitmediniz mi
kdjdkd aydint nasıl korunucam hap düzenli içemem kendimi tanıyorum eşime de güvenmiyorum 3 tane küçük çocuğum var
kdjdkd Birhaziranhikayesi bende tekrardan hormonlu olanı taktırmayı düşünüyorum doktorda bir hormonluyı düşün hem adetini azaltır dedi yani benim tekrardan hamile kalmam intihar etmem gibi Bir şey
emooo Benimde vücudum uyum saglamamisti ayda iki kere yoğun kanamam oluyordu. Çok nadir görülüyor ama evet bazen uyum sağlamıyor. Tekrar taktirmadim esim korunuyor sadece. Çok guvenli değil ama mecbur bu şekilde ilerliyorum.