seda0000 Emzirirken ödem atıcı olarak kullandığınız bir şey var mı kızlar aşırı derecede ödemliyim aynaya bakasım gelmiyor resmen bir ara hindiba kahvesi kullanıyordum zayıflamıştım baya onu mu kullansam acaba diye düşünüyorum
merkursavascisi_06 seda0000 yeşil çay maden suyu limon olan karışım var ya ayda bir kere ondan içilebiliyo emzirmeye zararı olmaz herhalde. Dukan birası diye aratıp bakın tarife
seda0000 merkursavascisi_06 yeşil çaylı tarifleri içmeye korkuyorum sütüm azalır diye ama bir bakayım
ruveyda_34 Kaardelen düzensız kullandım 4 kılo verdım duzenlı kullanmaya baslıyacagım yedıklerımede dıkkat edecegım daha sıkı
seda0000 Kaardelen ben mahbubanınkini içiyordum 2 ayda 8 kilo vermiştim sabah aç karna içiyordum öğlen birde akşam
ruveyda_34 asyaaslann duzensız kullanımda 4 kılo verdim duzenlı kullanmaya başlayacağım ama bı baskıyamadık gıttı😃
seda0000 ruveyda_34 valla normal kahve içiyorum ama zayıflama ürünlerinin içeriği çok farklı olduğu için içilir mi bilemedim
ruveyda_34 seda0000 normal kahve ıcebılırsın tabı ama fazla ıstemıyor doktorlar bu zayıflama kahvelerını hıc ıcemezsın demıstı doktorum emzırmeyı bırakınca ıcmek ıstersen baslarsın demıstı
seda0000 ruveyda_34 9 ay doğurmayı bekle sonra emzirmeyi bekle 😂 saçlarımı bile boyatamıyorum usandım artık
umtiti Orzax bromelain kullanıyorum Endokrin doktorum önermişti bebek doktoruna da sorduğumda kullanabilirsin dedi kimse kullanmıyor galiba kendimi tuhaf hissettim