esinyrt7 Kızlar bebeği kusmadığı halde Reflü teşhisi konan oldu mu aranızda. Bebeğim 9 aylık hastalık atlattık boğazında hafif balgamlı öksürük kaldı uykularında öksürüp bir kaç kere kusmasına sebep oldu. Doktor Reflüsü var dedi şurup önerdi. Bu durumu yaşayan oldu mu
gamomuu susancikanbalik merhaba doktorunuz mu teşhis etti yoksa siz mi belirtileri söylediniz nasıl oldu acaba
esinyrt7 susancikanbalik doktorunuz hangi ilaçları önerdi evde dikkat etmemiz gereken durumlar nedir acaba
susancikanbalik esinyrt7 ilaç kişisel o nedenle paylaşmayacağım ama reflü diyeti çok hızlı sonuç veriyor. Ona bir bakın isterseniz
momyali Benim bebeğim de reflü tavsiyem muz mandalina ve baharatı kullanmayın ek gıdaya geçtiyse ve yemekle birlikte sıvı vermeyin , gece uyumadan 2 saat önce beslenmeyi kesin . umarım düzelirler
esinyrt7 momyali momyali muzu daha önce hiç duymamıştım ve yediriyoruz bebeğim 9 aylık bundan sonra dikkat edip deneyeceğim şuan hiç kusmuyor ama gece uykusunda çok sık uyanıyor ondan kaynaklıdır diye dikkat etmeye çalışıyorum herhangi bir ilaç kullanmıyoruz gavisconu önerdi doktorumuz ama içiremedik kokusunu aldığı an asla içmiyor midesini bulandırıyor
susancikanbalik gamomuu doktorumuzu bir süre buna inandırmaya çalıştım çünkü ona göre kusma şarttı ben de dr değiştirdim o dr tedavi başladı ama tedavi bittikten kısa bir süre sonra tekrar başa dönüyoruz