benbenimsenkimsin kızlar bu mamayı kullanıyorum ne zaman versem kusuyor hemen ve gündüz uyuyor gece uyumuyor ne yapacağım bilmiyorum ya düzenim alt üst oldu
[silindi] benbenimsenkimsin mamayı değiştirin. Ben de hipp organik combiotic kullanıyordum kusma ve gaz yapmıştı. Hipp keçi sütlüye geçtik sorun çözüldü. Akşamlar duş aldırın gazı olabilir gaz masajları yapın. Sessiz loş ortamda uyutmaya çalışın ama çok fazla da uyku beklemeyin yenidoğan çünkü bebeğiniz daha doğduğunun bile farkında değil
edavegulce benbenimsenkimsin gece gündüz kavramını bu dönemde öğretirseniz iyi olur geceleri sessiz ve loş ışıkta tutmaya çalışın kusmanın yanında mukuslu kaka varsa süt proteinine alerjisi olabilir sadece kusma varsa reflü de olabilir yenidoğanlarda sık olur hafif eğimli yatırın eğer bunlar çözüm olmuyorda mamayı değiştirin derim ana sorunun mamada olduğunu düşünmüyorum
babybebito benbenimsenkimsin gece gündüz kavramını daha bilmiyorlar gündüz uyuyup gece uyumaması normal reflüsü olabilir ama anne sütü alıyorsa yeterli geliyordur mama da ekstra fazla midesini dolduruyordur