goldengate uykusuzanne__ cok kararsizim evde kusbasi et var onunla ne yapabilirim hadi bana fikir verin
_Hera uykusuzanne__ mercimek çorbası, nohutiii , pilavii birde salatayiii inşallah akşama halim kalırsa
uykusuzanne__ goldengate tantuni olur yada patates püresi yap onun üstünde et sote yap harika oluyor geçen yaptım ben çok güzeldi çocuklar eşim çok sevdi
goldengate uykusuzanne__ bende onu gecen iki kere yaptim baydi artik. Buzlukta pismis lahana buldum kiyma cikardim lahana sararim. Yanina kusbasi cikardim onuda kavurma yaparim artik😊herkese afiyet olsun
Pamukhanim_ uykusuzanne__ Afiyet olsun🌸biz daha kahvaltı yapıcaz 😅 düşünmedim o yüzden Doğa bir ilk yapıp 10 da uyandı 🤣
uykusuzanne__ Pamukhanim_ saol canım sizede afiyet olsun ben orucum o yüzden rahatım şükür kahvaltı derdim yok Pamukhanim_ Doğa bir ilk yapıp 10 da uyandı 🤣 Maşallah doğaya🤲🏻🩷
Zumra_Fatma uykusuzanne__ ayy hiç bilmiyorum düşünüyorum çok sinirlendim bıktım valla yemek derdinden
Busearaf290422 uykusuzanne__ valla dünden kalan ezogelin çorbası ve pilav var yanına salata yaparım yemek olarak ne yaparım daha düşünmedim 😂tavuk var buzlukta belki tavuklu bir şeyler yaparım 😂
Elfgrn uykusuzanne__ Emin değilim ya Ciğer yapacağım ama erişte kesip erişteli mi yapsam yoksa tek ciğer halinde mi olsa diye düşünüyorum. Mercimek çorbası Başka be yapsam fikir verinn kızlar 😂
LadyGaddar bloommom Mücver malzemelerini içine çörek otu ekleyerek tost makinesine bas içine labne sür hindi füme ekle 2ye katla afiyetle ye,yaninada pulbiberli yoğurt 👌🏻 Yada fırında tavuk köfte salata üzerine👌🏻