Elfkaraks İcramız var 250.000 borc var evden acil iş bulmam gerekiyor 2.5 yasında kızım var kayınvalidem bakıcak cocuga ben sadece yanında kalmak istiyorum cünkü bıraktıgımda cok fazla telefon veriyor benim de aklım evde kalıyor böyle olunca😓😓😓
Anna_ Elfkaraks herkes cocugunu bırakıp calısıyor madem kayınvalıdenız baakcak evden calısmak zorunda degılsınız.
bloommom Elfkaraks evden çalışacak işler çok kısıtlı ve kayda değer bir para almakta zor hele ki daha önce deneyiminiz yoksa daha da zorlanabilirsiniz
ShutUp Elfkaraks sizin yerinize biz çalışalım mı? Yani daha nasıl bir öneri beklediğinizi anlayamadım? Evde çalışma imkanı çok kısıtlı yani aklıma gelen sadece müşteri temsilciliği o da ha deyince olmuyor.
Elfkaraks ShutUp yazdığımı okumadan tartışmaya gelmiş birileri canım cümlemin başında yazdığı gibi evden iş arıyorum yazıyor ? Anlamakta zorluk çekiyorsun anlaşılan
ShutUp Elfkaraks Ben okuduğumu gayet iyi anlıyorum ama öneride bulunanlara iğneleyici cevaplarınız çok garip siz bunun farkında mısınız? Ayrıca canınız değilim ikinci olarak ben siz diye hitap ediyorum.
Elfkaraks ShutUp normal bir öneri yapan arkadaşa teşekkürlerimi sundum ama işinize geleni görmek seçmek de sizin seçeneğiniz
Ayssan Elfkaraks merhabalar bende ayni durumdayim cok kotu suan durumumuz is hakkinda banada bilgi verebilirmisiniz acaba
Elfkaraks Anna_ algılamakta sorun yaşıyorsun daha fazla anlatamıcam sen kendi işinle meşgul ol tatlım