elifderya 
Bu saatlere göre uyutun yani her gün aynı saat yerine uyanıklık sürelerine dikkat ederek uyutun düzene girecektir. Ama hep aynı odada aynı şekil uyutun. Ben gündüz iki uykusunu ayağımda sallayarak gece uykusuda yatağımda emzirip beline başına masaj yaparak uyutuyordum. Beşiğine alıyordum ama gece sık sık uyanıp memesiz dalmıyordu dediğiniz gibi gündüz uykusu toplasan 1 saat değildi. 1 ay böyle devam ettim. Masaja alıştırdım şimdi 4-5 gündür beşiğine koyuyorum gece de gündüz de ninni söyleyip masaj yapıyorum uyutmaya çalışıyorum tabi ki mızmızlanıp ağlıyor ama öyle gözyaşıyla değil bu arada ben seviyorum arada bi beşiği 5-10 sn sallayıp kesiyorum falan ilk gün 35 dkda uyudu bugün 14 dkda. Pes etmemeye çalışıyorum yanından asla ayrılmıyorum çok ağlarsa kucağıma alıp yine bırakıyprum ama genelde almamaya çalışıyorum ilgisini dağıtmaya çalışıyorum. Gece de 00-1 arası ve 3-4 arası uyanınca emzirmeye çalışıyorum diğer uyanmaları pışpış masaj 5-10 sn sallama ile kapatmaya çalışıyorum bazen oluyor bazen olmuyor ama maşallah diyeyim inanır mısınız gece uyanmaları 5e falan düştü 10 kez uyanır memesiz uyumaz ve benim yatağımda uyurdu. Düşecek diye ödüm kopuyordu. Gündüz uykuları şuan bazen 1 saat bazen yine yarım saat ama düzelecek inanıyorum pes etmiyorum bi de chatgbt ile ilerliyorum uyandığı saati ne zaman uyuyacağı odaya ne zaman gireceğimizi soruyorum o da güzel oluyor. Ama uyanıklık sürekeri çok önemli az veya çok olursa olmaz Tavsiye ederim umarım yardımcı olabilmişimdir🌸