simsiyuce Arkadaşlar doğum yapalı 3 gün oldu bebeğim küvezde ben makina ile sağım yapıp götürüyorum. Göğüslerim taş gibi oldu ağrıyor neyi yanlış yapıyorum ya da yumuşaması için ne yapabilirim? (Sıcak jel, sıcak havlu, duş elle masaj hepsini denedim)
ZmrNsa09 simsiyuce süt sağma makineniz çok güçlü çekmiyosa memedeki sütler tam boşalmadığı icin kanalllar tıkanmıs olabilir bide sağma isini cok geciktirmeyin düzenli sagım yapın
simsiyuce ZmrNsa09 teşekkür ederim 2 saatte bir sağıyorum. Yeni sağmaya başladığım için göğüslerim acıyor diye düşük modda tutuyorum sanırım ondan sertleşti
ZmrNsa09 simsiyuce İlk bikac dakika düsük mod yapip sonra arttirabilirsiniz meme ucu icinde tahinin üstndeki yag baya iyi geliyo kuru kalmasin meme ucunuz yani hep yumusak yagli tutun gögüs kalkani ve tahin yagi gercekten yara olusumunu engelliyo
Ezgi0808 Hangi makineyi kullanıyorsunuz? Sağmadan önce sıcak havlu sarın süt kanallarını gevşetin öyle 10 dk kalsın sonra makineyi takın önce 5 dk masaj modunda çalıştırın sonra 15 dk düşükten başlayıp hızını arttın. Sağımdan sonra da buz koyun süt kanallarınız soğusun. Bunu düzenli yaparsanız rahatlarsınız