seydaakbahar 18 günlük bebeğim uykuya dalmakta çok zorlanıyor bizim gibi olanlar var mı neler yapıyorsunuz yardımcı olur musunuz
cdss seydaakbahar 23 günlük bebeğim biz de aynıyız bazen hemencecik uyuyor bazen 3-4 saatte anca dalıyor maalesef
seydaakbahar Dün hiç uyumadı desem yeridir, uyutuyorum yatırıyorum beşiğine, 10 dk sonra ağlayarak uyanıyor, ne yapacağız böyle
seydaakbahar kukule gündüz uykularına hala çözüm bulamadım, fakat gece uykularını biraz da olsa rutine oturtmaya başladım. Gece uyku öncesi; duş, masaj, emzirme, gaz çıkarma olarak ilerliyorum her akşam, biraz daha uzun uyumaya başladı diyebilirim
dero32 seydaakbahar benim bebeğimde böyleydi uykuya dalmakta hep sorun yaşıyordu 3 aylık oldu hala aynı maalesef bir de şimdi 4.ay atağına girdi daha fena…. bazı bebekler değişiyor ama bazıları da böyle kabul etmek gerekiyor uyumayan uyumuyor 🥲
Senasome seydaakbahar ben saç kurutma makinesi açıyorum :) deneyin pişman olmazsınız 2-3 dk açık kalsın hemen kapatmayın. Uyur bile benim bebeğim suan 40 günlük hala kullanıyorum çok iyi. Gazi varsa veya açsa etki etmiyor. Ama bunlar giderildi ve yine de ağlıyorsa onu durduruyor rahatlıyor
seydaakbahar Senasome evet bi süre kahverengi gürültü ile uyuduk, şimdi pış pış sesi ile, bazen de ninni ile uykuya geçiyoruz. Ama deneyeceğim teşekkür ederim
seydaakbahar merveaka gece uykusu öncesi; duş, masaj, emzirme, gaz çıkarma olarak her akşam yapmaya çalışıyorum.. işe yarıyor gibi
rbsskcc seydaakbahar Bu postu görünce kızımın bebekliğini unutmuşum🥹🖤 ben kızıma çok çekmiştim inşalah bir sonrakinde sorunsuz olur bebekliği