carkit Kızlar ilk ay sürüm çok iyiydi hatta dondurucuya baya atmıştım ama şimdi her saat emmek istiyor doymuyor çünki sütüm azaldı farkındayım geceleri savdığım sütleri ısıtıp veriyorum güzel uyuyor sütümü nasıl arttırabilirim siz neler yaptınız sütünüzün artması için acaba
nnoktaa carkit sık emzirin bol su için stresten uzak durun. Emzirirken ya da süt sağarken zihniniz sütün miktarında olmasın.
mrtsh11 carkit e bebekdeki malt içecekler bende işe yarıyor,bestlak damla ilk zamanlar kullanımda iyi geliyor ama vücut alışınsa bir işe yaramamaya başladı,kayısı hoşafı incir bilmem ne vs herşeyi denedim hiç yaramadı tek yarayan malt oldu bende,ama herkesin vücudu farklı deneye deneye bulabilirsin
busraulas carkit 8.hafta atağı var ilk atak haftasıdır iki hafta felan sürüyor rahat bu zamanda memeye aşırı düşkünlük huzursuzluk sık uyanma oluyor sana daha çok ihtiyacı oluyor memeye düşkünlük harici şeyler yoksa sütün yetmiyordur bol su iç tahin pekmez dut kurusu ye inanılmaz iyi geliyor ben azaldıgını hissettigim an yapıyordum bunları artıyordu hemen bide sagmaktan cok bebegin emip uyarı yapması lazım memene oda sütün devamlılıgını saglıyor bebekten daha iyi hiçbir pompa iyi cekemez sütü rabbim yardımcın olsun 🥰
yrnyrn061 Dut kurusu çayı, rezene çayı, tahin helvası, bol su ve en önemlisi sakin kalmak sütünün olmadığını kabullenme benim sütüm var ve yetiyor de kendini buna inandır (yok olduğunu iddia etmiyorum inan derken sütün elbette var olduğunu kabul et) ☺