Kalkanok Merhaba anneler... Bebeğim 4.ayını doldurdu ama kilo almıyo kilo alımı çok yavaş bebelac gol evolvia ve sürekli olarak Aptamil kullanıyoruz ama kilo yapmıyo hangi mama iyi kilo yapar ve ek gıdaya yavaş yavaş başlayabilir miyim çünkü anne sütü de almıyo sadece mama ile besleniyor
Elsaelsa Kalkanok benim cocugumda oyle canim 4,5 aylik zayif basla bnce ek gidaya ben basladim.kafana takma 6inci ayindan sonra zaten kilo almaya baslar
Kalkanok deletedmom4842 sürekli değiştirmedim ilk Aptamil kullandım gaz taptı sonra evolvia kullandım kabız etti bebelac gol 1 ay kullandım kilo aldırmadı 1 buçuk aydır kesintisiz Aptamil kullanıyorum yine kilo almıyo
Deletedmom006 deletedmom4842 ben degisiyorum😔😔yaramiyor hicbiri. Deneye deneye bulmaya calisiyorum. Baya bi degistim nerdeyse 1-2 haftada bir
Gzdklc Kaç kilo Bebeğiniz. Bizde 5 aylığız kilo alımı yavaş sadece anne sütü alıyor suan 6 buçuk kilo.
Gzdklc Ek gıda yavaş yavaş veriyorum meyve püresi yoğurt falan ama çok şükür gayet sağlıklı mutlu bi bebeğim var önemli olan o 😊 bende tombiş olsun istiyorum ama yapı meselesi sanırım..
Kalkanok [bilinmeyen] 2 800 doğdu ilk iki ay bir buçuk kilo aldı 3. Ayında 600 gram bu ay hiç kilo almadı sadece 100 gr almış
CaglaGenc 4ay 9 günlük kızım bu ay hiç kilo almamış kilosu iyi ama ay içerisinde kilo alımı yok. Doktor ek gıdaya başlayalım dedi ben 1 ay daha bekleyeceğim anne sütü vermeye ek gıda için çok küçük bence bebeğim