incer Valla anlamıyorum bakın 1 saniye oturmuyor çocuk ve gündüz uykusu 1 saat. Uyandıktan sonra 8 saat uyanık kalabilir mi bukadar küçük çocuk aklım almıyor ben bitiyorum onun peşinde koşmaktan ama çocuk yorulup uyumak bilmiyor
surprizbebe incer benimki 14 aylık ve bir kaç gündür 1 saat kadar uyuyup uyanıyor gündüz. Zaten tek uyku yapıyor 2 saat uyuyordu. Artık o iki saat de olmazsa ben iyice çıldırıcam zaten. Daha bi kahve içip soluklanıp çorbasını koymadan uyanıyor çocuk
seyma10 incer benimki 20 aylik duruyor aglamadan hep pesimde orayi burayi dagitir enerjisi tavan uyku seven bebek de var sevmeyen de bence saat 9 da uyusa kendime esime evime zaman ayirabilsem cok mutlu olurdum
incer Uyku saatleri şöyle 08.30 uyanış 13.00 gibi uyku 14.00 uyanış Akşam uyumak bilmiyor bazen 22.00a kadar durabiliyor
subrk incer Benim kızım 15,5 aylık 5,5 -6 saat uyanık kalıyor akşam uykusundan önce.Bence sizde ısrarcı olun 20:30 en geç 21 de uykuya geçirin.Arada bir 10 olabilir ama bunu alışkanlık haline getirmezse iyi olur.Hem onun hem sizin için
aleynaa38 incer benim kızım da 14 aylik söylediğiniz saatler bizde de hemen hemen aynı sabah 9 9bucuk kalkıyor sadece akşamda 9 buçuk 10 gibi yatar. Dayanabiliyor keyfi yerinde oluyor yani
myavocado incer 16 aylık oğlum da hemen hemen bu şekilde ya, 21 de uykuya götürüyorum ama uyuması onu buluyor. Bazı günler iki saat kadar yaptığı oluyor gündüz uykusunu ama genelde aynı sizin gibi 1 saat yapıyor.