Mmnts Merhaba anneler, 7 buçuk aylık kızım uykularımız haram oldu. Sanırım diş sancısı çekiyor, mızmızlanarak uyanıyor doğru dürüst dalamıyor. Yatmadan önce mor Calpol versem ağrısı kesilir mi ? Yardımcı olabilir misiniz bana :(
OzlemAlisa Mmnts calpol verebilirsiniz ve caljel yine.mor bi dis jeli onu dis etlerine surerseniz cok rahatliyor benm kizim oyle uykuya dalabiliyor
anneCANan Mmnts uykularınız nasıl düzene girdi mi merak ettim biz nerdeyse bir ayı geçti diş çıkarıyoruz ama bu kadar uzun sürer mi şaştım kaldım yaşayan biri olarak size sormak istedim
Bbsozlm Sağlık ocağı hemşiresi çok huysuzlanırsa verebilirsin demişti bi çay kaşığı ama vermedim daha doğal şeylerle geçirmeye çalıştım zaten dişi patlamak üzereyse 1 haftaya kalmaz hiç bişeyi gün içerisinde soğuk meyve sebze eline verin taze soğan verin oda iyi geliyor kemirsin ağız mendilini dolaba koyun soğusun çok az eline verin ağzına soksun çok rahatlatıyor umarım hemencik atlatırsınuz süreci😊
Mmnts anneCANan Merhaba, idiş çıkarmadık hala o dönem sancılarını diş zannetmişizz büyüme ağrıları oluyor bebeklerin sanırım öyle bir durumdu. Tam düzene girdi diyemem gece geç saate kalıyor uykularımız 9:30 10 u buluyor gece de 3-4 kere uyanıyoruz…. Sizin kaç aylık bebeğiniz
anneCANan Mmnts merhaba . Yarın sekiz aylık olacağız Alt iki dişi çıktı ama hala eli ağzında aşırı salyası var diğerleri de geliyor galiba dişleri çıkınca biraz daha sakinledi ama nerde o eski düzenimiz bir daha gelir mi gelmez gibi sanki 😔 şu an o eski bağır çağır uyanıp sabah etmelerimiz yok bizde akşam 21:00/22:00 arası uyuyoruz bir kaç kere kalkıyoruz bazen kalkınca dalamıyor yatakta ayağımda sallayıp uyutuyorum çok dönüyor anne yanı beşik kullanıyorum beşiği geçip bizim yatağa geçiyor artık beşiğine yatırıp uyutamıyoruz doğruluyor dönüyor uyumuyor bebek arabasında uyutuyoruz diş büyüme atağı hepsi birbirine girdi
Mmnts anneCANan Bizimki 9 buçuk aylık hala diş yok ufak bi şişkinlik görüyorum sonra iniyor şişiyor iniyor bakalım ne zaman gelecek :) Benim de yanımda beşiği var onda yatırıyorum ama çok hareketli sizinki gibi sürekli dönüyor ben beşiğin aşağı tarafında yakın yatırıyorum 1 haftadır faydasını gördüm hareket etme alanı kalıyor kafası hemen yukarı çarpmıyor tavsiye ederim en azından bir kere denenebilir :) her çocuk farklı neyi ne zaman sevecekleri belli olmuyor ama iyi ki varlar♥️
anneCANan Mmnts iyiki ❤️ Beşik meselesini anlamadım canım şu an oğlumun beşiği bizim yatağa birleşik sizinki nasıl
Mmnts anneCANan beşiği bizim Yatağın kenarında ama birleşiik değil anne yanı gibi kullandık küçükken kenar korkuluğu yukarı aşağı kapananlar var ya ondan şimdi korkulukları yukarda tutuyoruz hep