dantma Sab simplex Kullanan varmı en iyi o diyorlar bebeğim gazdan ağlamıyor şükür ama kıvranıp ıkınıyor metigast kullanıyoruz geçmedi
Sulee_ dantma sab simplex ve biogaia probiyotik ile birlikte kullandım faydasını gördüm bebekten bebeğede değişir tabi
yaseminmetehanahmet dantma 15.günden itibaren kullandım 3.aya gazsız girdik şükür çok faydasını gördüm bir de gaz için masaj yağı kullanıyordum ekstradan
hayalperest2310 dantma ben aldım kullanamadım bebeğim kıvranmaktan uyuyamadı maflor bigia kullanıyorum
Deletedmom2987 dantma sab simplex kullanıyoruz baya rahat gaz çıkarıyo, nurse harveys kullandım hiç memnun kalmadım
pink9 Sulee_ merhaba bigaı nerden aldınız acaba eczanelerde yokmuş Trendyoldan aldım sonra sahte mı degıl mı emın olamadım iade ettım daily glow satıcıydı Eczacıbaşı’nı aradım o satıcıyı bılmıyoruz dedı ıade ettım
Sulee_ pink9 eczaneden alıyordum elinde yoksa getirtiyorlardi depodan ama cok sene oldu yaa simdi satmıyormu eczaneler hiç bilmiyorum
middlemistt dantma ben kullanıyorum bebeğim çok gazlı ve bizde işe yaradı öncesinde de bigaia kullandık ondan da çok memnun kalmıştım
buseliiiiii Sab simplex 34 günlük bebeğim bugün başladım ve mahvetti onu bir daha kullanmayı düşünmüyorum çocuk gaz sancısından katıla katıla ağladı
nurx1 Bende kullanıyordum bebegım çok ıkınmaya başladı ıkınmaktan uyumuyordu bıraktım metsile gectım bir de probiyotik sımdı Sankı daha ıyı arada ıkınıyor