mondecaidensecmeler Kızlar evde çocuğuna doğum günü pastası yapan var mı? Oğlum 16sinda yaşına girecek pasta mi alsam yoksa yapsam mı diye düşünüyorum. Yapan arkadaşlar resmini atabilir mi? Tariflerden mi yaptınız kendiniz kafanıza göre mi yaptınız?
MinikMucizemm_ mondecaidensecmeler Yapabilirseniz kendiniz yapın. Dışarda yapılan pastaların ömrü uzun olsun diye ovaleks kullanılıyor. Bizler için de zararlı ama çocuk için daha zararlı olabilir. Ben doğum gününe pasta yaptırdım ama bebeğime yedirmedim. Yılbaşı için kendim yaptım onu gönül rahatlığıyla yedirdim. Ovaleksi nerden biliyorsunuz diyecek olursanız pastacılık kursuna gitmiştim ordan bilgim var. Tarifler var onlardan deneyebilirsiniz.
mihra69 mondecaidensecmeler ben kendim yapıyorum. Her doğum gününde de bana yaptırıyorlar çevremde. Pandispanyasını da kendim yapıyorum ama inanın daha ucuza mal oluyor. 🥰
KayraVeAnnesi_06 mondecaidensecmeler Ben evde kendim yapıyorum , sürekli doğum günü oluyor aileme çevreme yapıyorum. Gerçekten almak artık çok maaliyetli birde güvendiğin bir yer bulmak da çok zor . Malzemeyi bir kere alıyorum kaç tane pasta çıkıyor . Oğluma yaptığım pastaları paylaşıyorum size de fikir olsun 🙏🏻
hicrettt mondecaidensecmeler ben ay pastası yapıyorum ama şu an görsel nasıl atılıyor bilmiyorum 😔 kardeşlerimin doğum gününe vs de yapıyorum
mondecaidensecmeler MinikMucizemm_ yaa burda yapan bayanlar var ondan dolayı dedim güzel yapanlar var. Nasıl yapmışlar diye
MinikMucizemm_ mondecaidensecmeler Sizde isterseniz güzel pasta yapabilirsiniz. Süsleme için hangi konsept isterseniz onların pasta süsleri vs bulup alırsınız. Kekini yaparsınız kremasını yaparsınız içine çikolota parçaları , muz vs koyarsın. Pasta malzemesi satan yerlerde birsürü güzel fikirler bulabilirsin
mondecaidensecmeler KayraVeAnnesi_06 çok güzeller nasıl yapiyorsun canım bende böyle şeyler düşünüyorum
KayraVeAnnesi_06 mondecaidensecmeler Yani aslında ekipman çok önemli onları tedarik ettikten sonra profesyonel işler çıkıyor . Birde bol bol bununla ilgili video ve içerik izlemek aşırı işe yarıyor ben o şekilde kendimi geliştirdim izledikçe instgram da keşfetime düştü . Mantığını çözüp anladıktan sonra gerisi halloluyor 🙏🏻
patlakprezervatif hicrettt ana ekranda sol üstte üç çizgi var ona basınca resim yükle çıkıyor. Onu açıp yüklemek istediğiniz fotoğrafı seçip kopyala yapıştır yapıp paylaşabilirsiniz 😊