Minikcikler00 Kızlar yemeğe misafir alıcam toplamda 14 15 kişi olacak bana menü önerirmisiniz meze filan neler yapabilirim
aytenlikadin Minikcikler00 etli nohut pirinç pilavı fırında tavuk patates. Veya patates köfte çorba olarak siz karar verin ben olsam yayla yapardım hafif😂 havuç tarator mor lahana salatası bu kadar tatlı olarak şerbetli tatlı daha iyi olur bu menüye
cilekli_soda Minikcikler00 meze olarak havuç tarator atom mezesi soğan mezesi öneririm soğanı tavada baharatlı soteleyerek çok lezzetli oluyor. Salata dolma Yemek olarak Mercimek ya da cennet çorbası Tavuk yada et fırında sürerim yanına pilav Tatlı fırın sütlaç ama sizin baya kalabalık normal sütlaç ya da şerbetli borcam tatlıları yapabilirsiz
zehrattl Minikcikler00 nohutlu pilav üstü tavuk, musakka,salata,havuç tarator,mercimek çorbası, sütlaç
hilalgoktugnuri Minikcikler00 orman kebabı, pirinç pilavı, mercimek çorbası, zeytinyağlı fasulye (ana yemeği yemek istemeyenler için) kuru cacık, havuç tarator, salata tatlı olarak da çok pratik ıslak kek yeterde artar bile ❤️
Minikcikler00 aytenlikadin nohut benimde aklımdan geçti yanına karnıyarık mı olsa acaba dedim karar veremedim😅
Minikcikler00 cilekli_soda Havuç tarator benimde favorim böyle börek tarzıda nişey mi yapsam acaba dedim tatlı aslında gelin pastası aklımdan geçiyor hafif yanına şerbetli alırım ya da peynir tatlısı alır yaparım diye düşündüm
cilekli_soda Minikcikler00 patlıcanlı börek yapabilirsiniz değişik bir tarif akşam yemeğinde pek börekçi değilim açıkcası ama bu bimde falan satılan hazır börekler var onlar lezzetli oluyor abimlerde yemiştim hemde pratik olur size 14-15 kişi az değil 😅
Sare-10 Minikcikler00 Mercımek çorbası pilav yanına tavuk patates veya köfte patates ortaya salatalar bırde cacık masaya ek olarak turşu falan koyabılırsın o kadar bitti. Tatlı olarak ya revanii veya sütlü bir tatlı hangısı kolayınız ağırlıyorsa çünkü bayağı kalabalık