5 buçuk aylık bebeğimi akşam ilk uykusuna geçişinde çok zorlanıyorum. Akşam 20.15 gibi rutinler başlıyoruz. Alt-üst değişimi emzirme vs. İlk kucağımda gezerken uykuya dalmaya başlıyor. Gözlerinin kapandığını gördüğüm an yatağa oturuyorum. Başını göğsüme yaslayıp poposuna hafif hafif vurarak pışpışlıyorum tabi bu arada biraz sallıyorum. Tam hareketleri bedeni iyice ağırlaşıyor bu seferde uykusu derinleşsin diye sabit bekliyorum 10-15 dakika. Evet kucağımda mükemmel bir şekilde uyuyor. Fakat sorun yatırınca yaşanıyor. Popo, sırt, baş düzeni işe hafifçe bırakıyorum Başını bıraktığım an biraz kıpırdamıyor elimi göğsüme koyuyorum sakinleşmesi için fakat nafile git gide hareketi artıyor en son bıraktığımı fark edip ayaklarını yatağa vurarak sinirlenip uyanıyor. Ve bu döngü birkaç kez daha tekrarlanıyor en son saat 22.15 oluyor yani aradan 2 saat geçmiş ben pes ediyorum. İçeri eşimin yanına geçiyoruz. Bebeğimin oyun halısına bırakıp çay, kahve içip tv izliyoruz tabii bu sırada bebeğimin yerde oyununu destekliyorum 23.30 gibi tekrar uyutma çabalarım başlıyor. Yürüken kucakta sallama oturuken sallama vs. Saat 00.45 gibi anne yanı beşiğine yatırıp bende yatağıma yatmış oluyorum. 2 haftadır her akşam böyleyiz ben çok yoruldum ve bu durumdan bunaldım. Eşimle hiç vakit geçiremez olduk. Acil yardım edin