_maviboncuk123_ Dün 4. ay aşısı vardı az önce de uyandı çok ağladı ateşine baktım 38.2 paranox verdim fitil sizce napmayalm başka😔 daha önceki aşılarda hiç olmamıştı
Elifgul90 _maviboncuk123_ canım bizimde bit hafta önce öyleydi korkma 3gğn sürecek ben 6saat Aralıklarla calpol verdim ve ince pijama ve ince bi örtüyle uyuttum
Arzuorhan _maviboncuk123_ geçmiş olsun canım çok zor bu aşı biz de de ateş yapmıştı çok huzursuzdu bebeğim . Post açmıştım bende çok dikkat et sabaha kadar uyumamıştım ben. Sürekli ateşini ölç inçe giydir Bebisi.
Seyma-55 _maviboncuk123_ bizde cok ateş yapmadi soguk uygulama yptm bn 37.5 u gördüğümde pazartesi olduk bizde.Ama cok huysuzlasti aniden bi agliyo sakinleşmiyor aşıdan mı oldu ki
_maviboncuk123_ Elifgul90 3gün müü😔 üşütürse bide diye de korktum ama öyle mi yapsam ki alnına ıslak bez koydum uyutmaya da korkuyorum
Elifgul90 _maviboncuk123_ canım drlar Ateşin soğuktan daha gazla zarar vereceğini söylüyor gece boyunca ölçeceksin önce bi normale düşür ateşini zaten fitil vermişsin düşer ve uyku yapar ben 10dkkda bi ölçüyordum baktın yüzü burnu soğuk ört iyice üstünü bu gece en zoru
_maviboncuk123_ sevimlianne_ doktor ağrı keaici ateş düşürücü olarak vermişti de faydasınoldu iyiki korktm 😕
_maviboncuk123_ Seyma-55 evet evet hasta değildi çünkü şimdi de 37.5e düştü ağlıyo inşallah düşer biraz daha😕
Deryazrlu _maviboncuk123_ korkmayın 3 gün falan sürmüyor 2. Ay aşısının tamamlayıcısı bu 4. Ay alışı karma olduğundan ateş yapar biz 38.7 gördük çok şükür fitille inmişti vücut sıcaklığını kontrol edin her 30 dk da bir sık ölçüm yaptığınız da doğru sonuç vermez. Zaten anlarsınız el ve dudak kontrolüyle.
_maviboncuk123_ Deryazrlu daha önceki aşılarda hiç olmamıştı böyle... korktum bende 3 günü duyunca şimdi iyi gibi inşallah tekrarlamaz
Dk2017 _maviboncuk123_ bizde az önce aşıdan geldik korktum şimdi 2. Ay aşılarında hiç bişi olmamıştı ama takipte kalayım inşallah olmaz