Mce Kızım 2.5 yaşında grip oldu. Burnu çok tıkalı. Arada öksürük geliyor. Yazık ağır geliyor kızıma. Ayağına soğan sürdüm, aferin surup içirdim, başucuna soğan karanfil koydum. Başka bildiğiniz neler yapabilirim uyuyamıyor rahatsizligindan
Unicorn67 Mce bende aynı dertteyim ve yaklaşık 10 gündür falan nasıl biseymis bu anlamadım ki ya hafifledi ama şükür zeytin yağı sarımsak kuru yapın ayağının alfina gece sürün burnu sürekli temizleyin nane yağı iyi gibi tam yatağına değilde ayrı bir bölgeye 2 damla birde bir kaba su koyup buz yapın gece odanın bir kosesine koyun yani ben bunları yapıyorum
aayyyssee Mce sarımsak kürü verin mutlaka (bi diş sarımsağı minik minik yutabileceği şekilde doğrayın bir çay kaşığı kadar bal bi kaç damla da limon) bunu yapıp taze bir sekilde günde iki defa verseniz inşaAllah toparlanır hemen çok iyi geliyor,çoğu hastalığını böyle atlattık kızımın elhamdülillah
artcmn Mce burun tikaniijligi icin sogandansa sarimsaktan her,zaman cok daha fazla yarar gördük biz. 2 3 dis sarımsağı soyup bıçak yani ile ezip çocuğun yanina koyun hemen acıyor burnu.
Mce annevebebegiii__ serum fizyolojik bitmiş yarın alalım yapalım inşallah cihazı da çalıştırdıkları teşekkürler
Unicorn67 Mce evet sarımsağı küçük dograyin birazda zeytin yağı karanlık biryerde 1 gece bekletin ertesi gün sürün çoğu kişi memnun bizde pek etki etmedi ama deneyin
yorgunargindarginmomy Ben de Bi kaç ay önce benzer siyatteim oglumu götürdüm hastaneye doktor zencefilin çok iyi geldiğini söylemişti oğlum tabi içmedi o gün fakat aynını kendim denedim çok iyi geldi gribime. Eğer alerjisi yoksa yarım parmak zencefil bir adet limon bir adet yeşil elma bir adet portakal bir çay kaşığı zerdecal bunalri rabottan çekin fazlasını buz kalıplarına koyup saklayın bir çay bardağının yarısı kadar çıkacak şekilde demleyin yada nane limon gibi kaynatın içine de nane de katın balla karsitirip verin gerçekten çok iyi geliyor kime onerdiysem bir günde gribin çoğunu atlatiyor ama dediğim gibi alerji durumu varsa araştırıp öyle verin derim şifa olsun :)
nadidelifora Mce doktora götürün lütfen. Fena bir influenza salgını var. Test yaparlar. Pozitif çıkarsa influenza için olan bir ilaç var. Onu kullanmadan da geçmiyor lanet hastalik. Onun haricinde sarımsak bal kürü ve içerse zencefil çayı çok rahatlatıcı.
hayrunn Mce serum fizyolojik ile düzenli açıp altta belirtilen kürlere ek bir de evvahenin kranfil kremi var doğal cild yatarken burnunun ucuna sürüyorum burnu tıkalı kalmıyor zaten hemen akmaya başlıyor. Eğer soğuk algınlığı öksürük durumu varsa ayağının altına sırtına göğsüne felan da sürüyorum rahatlatıyor ama ben başlar başlamaz yapıyorum çabuk geçiyor. Hepsiburada gibi sayfaların ürün soru cevap kısmını okursanız nasıl kullanılacağını onlar daha güzel cevaplamışlar.