begumaras Kızlar 2.ay aşımızı olduk ateşimiz çıktı 38.8 e kadar gördük neler yaptınız sizlere sormak istedim.Calpolda verdik
anonymous1 begumaras salı günü oldu aşıyı bugün banyo yaptırdık banyodan sonra ölçtüm 38.2 çıktı 3 gün geçmişti olur mu bilemedim parol içirdim şu anda 36.5 ama 1 saat sonra tekrar ölçeceğim gitsem miydi hastaneye bilemedim
ftmnrozun16 begumaras bizim her aşımızda doktorumuz 38 dereceyi geçerse aşıdan değildir diye özellikle uyariyordu hastaneye getir enfeksiyon vb başka bişey olabilir diye umarım atlatmissinizdir .
alyammm04 Bizim de çarşamba günü yapılacak şimdiden korkusunu çekiyorum inşallah bi an önce ateşi iner Rabbim şifa versin canım
bahar577 alyammm04 bende çok korkuyordum çok az ateşi çıktı calpol verdim hiçbir şeyi olmadı normale döndü her bebek ateşlenir huysuzlanır diye birşey yok canım
begumaras Prensesannesi_24 3 aşı olduk iki bacaktan sağ ve sol bir koldan ,ağlıyorlar hemen gögsünüze alıp sakinleştirin hatta memenize yatırın ben öyle sakinleştirdim.Ateşde akşam çıkmaya başladı 7 ye doğru üzerini ince tutun ve odanızı havalandırın