ail Çocuk isteğim var ama olmuyor neden acaba her şey normal diyor doktora gittiğimde bu durumu yaşayan vad mı
Halista ail ben yaşadım. 2.çocuğa niyetlendikten sonra 1 yıl geçti üzerinden olmadı. Eşimde de bende de yapılan testlerde bir olumsuzluk çıkmadı. 1 ay iğne ve yumurta geliştirici hap denedim. O olmayınca hsg çektirdim. Hsg den sonra gebelik haberini aldım
Halista aylaprenses ilaçlı rahim filmi. Tüpler tıkanık mı içeride olumsuzluk var mı diye ona bakıyorlar. Eğer normal çıkarsa hsg rahmi temizlediği için gebelik ihtimali yüksek oluyor , 5-6 ay daha zaman verip sonrasında sebepsiz kısırlık diye tedaviye başlanıyor.
ail Marianne yok hayır yaptırmadı Daha önce ben incelemiştim spermiyogramını her şey olması gerektiği gibiydi
Nurci ail arkadaşımın ve kuzenimin aynı şekilde olmuyor ikisi de araştırma hastanesine gidip gen testi yaptırdılar gende sorun çıktı ve tüp bebeğe yönlendirildiler
Ozlemas2020 ail Bende doktora gittim hiçbir sıkıntı yok dediler 1 sene olmayınca sebepsiz kısırlık diyorlardı Bişe çıkmadı 1.5 yıl deneme sonucunda hamile kaldım ☺️
gzm_42 mrvalper aynen birazda rahatsızlığım vardı hormonlarla ilgili 2 sene olmadı sonra bianda ikizlere hamile kaldığımı öğrendim şimdi 1 yaşındalar ikizlerim elhamdülillah