i_ylmz Kızlar lütfen acil bakın 3 aylık kızım uykudan bir anda uyanıp bişey görür gibi korkarak bağırıyor neden oluyor anlamadım yaşayan var mı nasıl düzelir
kbrbrgl i_ylmz bende aynısını yaşadım bir süre devam etti gaz sancısından olduğunu söylediler hakikaten de gaz azaldıkça geçti. Korkmayın sakın zamanla geçiyor gazını mutlaka çıkarın yatırmadan
selimtahamom i_ylmz aniden ağlaması diş ağrısından kaynaklı olabilir diye duymuştum bi doktordan, hasret akmanın videosuydu sanırım
kbrbrgl i_ylmz böyle bir anda uyanıp kollarını iki yana açıp bağırarak ağlıyordu bizde ilk başta çok korktuk çok şükür şimdi nadiren oluyor
YektAli anonimbiri33 ne atak bitiyor ne sendrom bizde aynı iki üç saat uyuyan çocuk 1 saat bile uyumaz oldu sürekli ağlayarak uyanıyor emerken ve uyurken ayaklarını çok kasıyor gaz sanıyorum ama değil yapmıyor acaba diş mi diyorum memeyi bazen çok sinirli çekiyor
aksutuce YektAli benimki 2 gündür böyle . Birde kaka yapmadı 2.gün olucak . Bana yapışık . 1 saatte kalkıyor geceleri . 3. Aya girdik bizde . Atak filan Benı bitirdi . Uyumuyor . Mememe yapışık. Gögsüm dinlemıyor . Ne zaman geçicem acaba
anonimbiri33 YektAli kuzum ya gaz sancısı olabilir bir yandan ama atak senin söylediklerin daha çok yaşadık cunkü aynı seylerdi gaz sancısı varsa bile rahat yapması için önerim olabilir ister misin ben bebeğime kullanıyorum gazını çıkarmaya bile gerek kalmıyor kendi çıkarıyor
middlemistt aksutuce kakası için bir çay kaşığı zeytinyağ içirince iyi geliyor benimde bebeğim 4 gün yapmamıştı doktor normal dedi gün içinde zeytinyağı içince rahat yapar dedi ve gerçekten rahatladık
aksutuce middlemistt verdim ya sabah dünde verdim. Düzelmıyor . Osuruyor ıkınıyor ama kaka yok gelmiyor 🤣 ne masajlar yaptım . Uyuyamıyor birde damakları kaşınıyor galıba her şey ust üstte eşimde de çok durmuyor . Baya zorlanıyorum . Az önce yarım saat uyuş sımdı kalktı . Uyumayacak 2 saat boyunca ugrasıcam
aksutuce middlemistt onu denmedım ama dün banyo ettirdim . Bugün hava serin evler biraz ısınmadı dıye yaptırmadım
middlemistt aksutuce biz kaka yapamayıp çok gaz sancılı olduğunda önden zeytinyağ verip sonra beraber duşa giriyoruz sıcak su da karnına poposuna masaj yapıp oyalanıyoruz çıkınca da ağızdan gaz damlası ayak altına acı elma yağı sürüyorum yani azıcık sıçsın osursun diye tüm tuşlara basıyoruz 🤣 önceden mama çok kabız yapıyordu onu değiştirince biraz azaldı ama geçmedi gerçi şimdi mamayı hep bıraktık hala zorlanıyor 🤣
kubrakubraaa i_ylmz bebek 3 aylık olduğunda anneyle kendinin aynı kişi olmadığının, dünyaya geldiğinin farkına varmaya başlıyordu diye hatırlıyorum, daha çok yanında olmaya daha çok sarılmaya çalışın, daha çok konuşun, ninni söyleyin, sesiniz onu rahatlatacaktır