dantma 21 günlük bebeğim gaz sancısı ıkınmaları kızarmaları var gaz damlası kullanıyoruz işe yaramıyor sanırım gaz cıkarıyor ama sansıcı devam ediyor rezene cayı deneyen varmı yada başka öneri
dmlagnr dantma kendi kendine geçmesini bekliyceksin o aldığın gaz damlalarina boşa para dokuyosun sadece emzirdikten ya da mama verdikten sonra çocuğun midesinden gazın tamamen çıktığına emin ol ki bağırsağa inmesin bağırsaktaki gaz içinde bisiklet sürme hareketi karına bebek yağı ile masaj yapabilirsin havalar soğuk kendi ayağını da cocugun ayağını da sıcak tut ve gazlı yiyeceklerden bir süre uzak dur ha tamamen uzaklaşma çünkü onunda bağırsak yapısının buna alışmasi gerek
eddm dantma bizim doktor da hiçbir şey önermemişti ben zorla yazdırmıştım ama haklıymış işe yaramadı bende sabah akşam her gün masaj yaptım öyle öyle geçti gitti ,şuan o anları hatırlamıyorum bile ,sabret inan geçiyor.
Busegr dantma rezene çayı ilk 1 yıl önerilmez genelde çocuğu uyutmaktan başkada bir işe yaramaz zaten gaz damlasıda en pahalısını bile alsan nafile biraz daha sabret hepsi geçici bir süreç sık sık yıkayıp rahatlamasına destek verebilirsin en etkili yöntem bu şimdilik
yesim0909 dantma canım gaz damlası zinco çok iyi denemeni tavsiye ederim bizdede durum aynıydı metsil gaz damlası kulanmama ragamen hep gazliydi doktor değiştirelim dedi zinco gaz dmalasi verdi çok memenumum
yesim0909 dantma eczanede satiliyo biz eczaneden aldık canım evt benimki 10 gunluktu başladık çok gazliydi
ozdenizzz dantma şöyle ki bir sürü gaz damlası var ve bize doktorumuz da eczacı dostlarımız da şu cümleyi kurdu bebek hangisinin iyi geleceğine kendi karar verecek benim ikizlerim var bir bebeğim de nurse iyi geldi diğer bebeğim de relactaz. Bol bol karın masajı da yapmayı unutmayın.
burcusuu Ben belki 5 günde bir çok aşırı sancılı olursa 2 damla Rezene veriyorum ertesi gün gün boyu gaz çıkarıyor çocuk resmen gaz bombası gibi oluyor,çıkarıyor gazını