Busramnida busrakarakaya Keçiören de oturan biri olarak senin sorduğun soru yardım paketi canım durumu olmayan insanlara yardım paketi olarak gönderiyorlar bende araştırmıştımda beni bu şekilde bilgilendirdiler ben alamadım tabi o ayrı mesele 😁
Ekaya Duhamm-91 belki gerçekten ihtiyacı var ve birilerinden öğrenmeye çalışıyor? Neden her şeyi espri gibi algılayıp gülüyorsunuz anlayamadım
Duhamm-91 Ekaya buraya yazana kadar bi ton yer var bide gülmem mi battı size hayırdır öyle bi zamana geldik ki mutluluğumuz bile batıyor arkadaş bi gidin artık işinize
Hayallerhayatolsa Asyaaihsnser ay allahım biz be garip ülkeyiz virüs el bile dalga geçiyoruz Altıma sıcacam zaten Türkiye ye gelmiş o nalet illet korona 🤦🏻♀️😔🥴
Ekaya Duhamm-91 battı ve hayırdır kelimesi ile 15 yaşında sokak serserisi falansın herhalde sen git işine biraz üslup öğren. Belki lazım olur
Janss Asyaaihsnser Anneniz kayınvalide değil sanırım 😏 Yok değilse gelin promosyon talep edebilir sizden. 🙄
Asyaaihsnser Janss belki annem öldü nerden biliyorsun ? Boş yorum yapmayın şakayı kakaya çeviriyorsun
Ozge_AyazEfee Asyaaihsnser velev ki anneniz öldü. Bu durum sizi oldukça üzmüştür elbette. Bu kötü, can acıtan durumu kocanızın da tatmasını nasıl şaka konusu yapabiliyorsunuz?
Dragon2018 Asyaaihsnser birgün sizde kaynana olunca sizin gelinizde size böyle parlak fikirler sunsun hanimefendicigim😄