LezizeNine canım aslında ben daha çok vermiştim yani şöyle söyliyim 75 kg’ı da görmüştüm yazın ondan sonra ne olduysa tekrar 87 ye çıktım yani toplamda 97 kg’dan 75 kg’a dört aylık bir süreçte inmiştim iki haftadır tekrar başladım sabah uyanınca bir bardak suya iki yemek kaşığı elma sirkesi koyuyorum en başından beri böyle yapıyorum bir tane Türk kahvesi içiyorum içine bir çay kaşığı Hindistan cevizi yağı saat 12:00 gibi ilk önümü yapıyorum kahvaltı akşam altıda kesinlikle yemek bitmiş oluyor spor da yapıyorum veriyorum Allahın izniyle eğer sen altıdan sonra geç uyursan dayanamam dersen ağzına yine 1.02 salatalık at miden alışana kadar ya da yoğurt yersin iki kaşık ama miden alışana kadar pes etme kesinlikle 2.03 haftadan sonra gidiyor kilolar ben diyetimde kabağa çok yer verdim kabak ve yoğurt bol protein alman lazım sabah kesinlikle iki tane haşlanmış yumurta yiyorum akşam çoğunlukla kabak yapıyorum yanında da evde ne varsa 1.02 kaşık onlardan da yiyorum salata kesinlikle olmalı aralarda Türk kahvesi ve yeşil çayı da ihmal etmiyorum ve 3 litre su