karahan1234 Deletedmom2987 günde bir yapıyor aslında iki üç gündür iki kere yapmaya başladı probiyotiği ve gaz damlasını düzenli verdim bu ara ama baya kıvamlı böyle mi oluyor bende onu merak ediyorum benim mamalarla alakalı hiç bir bilgimde yok normalde anne sütü alıyordu 1 aydır falan bunu içiyor.birde sizde gaz yaptı mı
balkizlar Deletedmom2987 hmm anladım dediğim gibi ben olsam su verirdim ekstra ya da mamayı sulandırırdım
bebikomomyy Deletedmom2987 zeytinyağının gaz yapmaması için önce cezvede iyice ısıt daha sonra soğuyunca kullan bu şekilde asidi gittiği için gaz yapmıyomuş ben bebeğime kullandım iyi geldi cnm istersen dene tekrardan
Deletedmom2987 karahan1234 ben probiyotik olarak bigaia kullandım ama pek bi faydasını görmedim, gaz oluyor ama sab simplex kullanıyorum onunla bayağı atıyor bizim problem kaka yapmakta koyu kıvamlı kakası 🤷🏻♀️
beginnerrmomm Deletedmom2987 enterogerminayı ben yeni yeni kullanmaya başladım bilemedim şimdi eczacıya sormuş mu peki?
Deletedmom2987 beginnerrmomm sormuş kullanabilir demiş yarın sabah denerim artık belki gaz falan yapar gecemiz zehir olmasın 😂
pag Deletedmom2987 benim kızımda 7 buçuk aylık anne sütü alırkende 18 gün yapmıyordu ek gıdaya geçtik 4-5 günde yapıyor galiba evet prametürelerde daha sık
kazedook Symbiosys bifidrop kullanıyorum günde 5 damla şeklinde. Gecen hafta doktor doktor gezdim lavman bile yaptırdım kakasını yapmadı. Şimdi probiyotik kullanıyorum düzenli bi sekilde ve günde 2 kere bile yaptığı oluyor.