asyyaaa Önerebileceğiniz kanguru markaları nelerdir 2aylık oğlum a alıp uzunca bir süre kullanmak istiyorum
ikikedibirbebek asyyaaa bende kraft unico var hesabıma bakabilirsiniz bel destekli 300₺ gardrops @larinadas
surprizbebe asyyaaa mamadus aldım hatta ikinci el aldım valla çok memnunum 14 aylık ben hala kullanıyorum. Kızım zayıf ama 9 kg şu an
fatmayt Mamadus var bende ilk kizimda da kullandim cok guzel cok rahat ediyodu disarda bi saat yuruyodum uyyordu gayet rahat icinde
seros3535 asyyaaa Birtane e bebekten almıştım ama onu bağlaması çok zor gelmişti onu bi ablama hediye etmiştim onun haricinde bilmiyorum malesef ama vardır muhakkak
tugbaeylul asyyaaa new age maroon diye geçiyor ergonamik kızımda kullandım aynı ürünü şimdi oğlumda kullanıyorum 40 günlükken başladım mecburen her gün kızımı okuldan alıyorum maşallah sapasağlam sadece sadece oğlum büyüdükçe ben onu taşımakta zorlanıyorum 🥴
belgin2 asyyaaa ergobaby kesinlikle hem çok sağlıklı hemde çok rahat hem bebeğiniz hem sizin için en büyük yatırım ben uzun bir süre bebek arabası bile kullanmadım bu kanguruda uyuttum gezdirdim harikaydı
ikikedibirbebek slnynareasya 2 aylık olunca kalça ultrasonu çekildikten sonra doktor uygun görürse başlayabilirsiniz
tugbaeylul slnynareasya yenidoğan a uygun modeldi 40 günlükken başladım bacaklara uygun pozisyonu vermeye dikkat ettim