Defneaselimm Arkadaşlar aranızda sancı anında yapilan epidural yaptıran var mi varsa bel agrisi oldu mu sizlerde
mrsoztomurcuk Defneaselimm Hayır canım bende olmadı ağrı. Hatta normal doğum olacak diye epidural yaptırdım. Acil sezaryene dönünce epiduralin etkisi geçmek üzereydi bir de yine spinal oldu. İki kez belden iğne oldu. Bi sıkıntım olmadı çok şükür.
MFOM123 Defneaselimm ben epiturel yaptırmadım ama belim bazen inanılmaz ağrıyor yaptirsaydim epiturel yüzünden derdim herhalde demem o ki bel ağrısı yorgunluktan filan da olabilir gece kackere yatağından alıp koyuyorum Allah bilir 🤔
Selina Ben yaptirdim 3 ay once dogumda. Simdi hafif hafif bagzen belime agri giriyo. ama bugun bidaha dogursam birdaha epidural yaptiririm
Defneaselimm Selina bende aynısını diyorum valla Belimde agri arada oluyo çıkıyo ama doğum sancısını cekmektense bidaha yaparim diyorum
Aselinannesiiii Defneaselimm ben altı ay önce yaptım Doğum normal doğumdu epidral le bazen belden kalça bir ağrı iniyordu yürüyemicek hala geliyodum beyin ceraahına gittim mr çekildi sonra fizik tedaviye yolladı şimdi azaldı ama çok iş yaparsam ağrıyo arada demekki herkeste oluyo bu durum
Periezo Valla kizlar benimde epidural vuruldum ama sadece bir bacagim uyusdu vucudum kabul etmedi sonra acil sezeryana alindim 27 saat sonra 4 cm di sadece acilmam sonra bi igne daha yedim vucudum kabul etmeyince komple bayiltildim kizimi cok sonra gordum:((