poyrazmom2604 Bende pcos vardı zaten 20 ay önce doğum yaptım geçen kontrole gittiğimde doktor polip olduğunu söyledi daha önce böyle bişey yoktu sizce neden olmuş olabilir rahminde polip olanlar nasıl kurtuldunuz yoksa hep kalıcı mı?
ozlemtuncdede poyrazmom2604 öncelikle geçmiş olsun ablamda vardı ameliyat oldu tekrarla ya biliyormuş şimdide tüpleri şişiyor ilaçlarla tedavi oluyor
poyrazmom2604 ozlemtuncdede çocuk için mi tedavi oluyor? İlla ameliyat mı gerekiyor kendiliğinden geçiyor mu, teşekkür ederim 😌
barbiee_ ozlemtuncdede merhabalar peki zor birşey mi yatırıyorlarmı hastanede yoksa aynı gün çıkıyor mu
ozlemtuncdede poyrazmom2604 hayır 2 çocuğu var tüpleri şiştiği için tedavi oluyor polipleri içinde doktor ameliyat olman lazım demişti ama öyle zor bir şey değil kürtaj gibi
poyrazmom2604 ozlemtuncdede Kitsu Uyuşturuluyor dimi bel altı ben korkuyorum ya tamamen uyutsunlar🫠 aldırmak zorunlu mu peki adet dönemlerinde çok pıhtı şeklinde geliyor doktor polipten dolayı dedii
ozlemtuncdede barbiee_ merhaba hayır hiç zor değil bildiğin kürtaj gibi alınıyor aynı günde çıkardılar da sabahında oldu akşam çıktı hastaneden
ozlemtuncdede barbiee_ rica ederim evet devlette oldu istanbul zeynep kamil de oldu orası çok iyi bir hastane
ozlemtuncdede poyrazmom2604 evet pıhtın ondan oluyor yani zorunluğu bilmiyorum ama ablam oldu yani 1 sene oldu
poyrazmom2604 barbiee_ valla benim 8 10 gün sürüyor ve çok kısa sürede dolup taşıyor sadece son günlere doğru azalıyor sizde de mi polip var
barbiee_ poyrazmom2604 allah allah çok geçmiş olsun 8-10 sürekli pıhtı şeklinde gelmeside sizi halsiz koyar kan değerleriniz düşer
poyrazmom2604 barbiee_ maalesef zaten her ay âdet olmuyorum düzensiz 3 4 ay olmuyorum söktürücü içerek oluyorum