lillilos Lavinia_21 ikisinin yeri ayrı eğer hazırda kabloku süpürgen varsa robot al ama hiç yoksa dyson
sarikavun Lavinia_21 ikisi de. Cocuklu bir eve hem robot hem kanlosuz gerekiyor bence. Gerci robot evlendigim gunden beri kullaniyorum.
Pamukhanim_ Lavinia_21 bence ikiside benim dyson yok ama robot resmen elim kolum bozuldu da 1 ay evim pis gibiydi sanki
Hep_oyle_olur_zaten Robot büyük rahatlık , ama hiç supurgeniz yoksa lazım olur yine de ( koltuk ustu ve ulaşılamayan yerlerde)
1Dost Lavinia_21 2. Süpürgenizse kesinlikle robot. O süpürüyor ben peşinden siliyorum 130 küsür m2 ev yoksa canım çıkıyor süpürmekten. Geçen hafta aldım bayağı Araştırdım avm git gel yapmaktan gına gelmişti dream aldım roborock üretimiymiş çok memnunum
Nikita Lavinia_21 ben totomu kaldırmadan evim temiz olsun istiyorsan robot, dip köşe elim değsin istiyorsan Dyson. Hangisini istediğine karar verip onu almalısın
MamaUygarVibes Lavinia_21 bizde ikiside var. Her gün süpürge yapmaktansa robot süpürge çok kullanışlı. Diğeride zaten olmazsa olmaz.
2_oglanannesi Lavinia_21 robot öyle elzem bi şey değil. Koltuklarımı halı altlarını hızlıca alayım bitsin diyorsan mesela robot çok kullanışsız. Mesela salona açıyorum ama koltuklara halı altına normal süpürge açmazsam tabiki temiz olmuyor. Yani kesinlikle dik süpürge derim ben buna. Robotu aylarca açmadığım oluyor
HELELEKADIN Lavinia_21 bence robot bende ki Xiaomi çok memnunum kablolu süpürgem de var ama doğru düzgün açmıyorum sabah biz uyuyoken robotu kuruyorum temizliyo ve çok rahat oluyo uyanınca temiz eve kalkıyosun ekstra uğraş gerektirmiyor
Anna_ Lavinia_21 robot supurge phılıps kullanıyorum. Ama roborock daha ıyı oldugunu soyluyor arkadaslarım. Sımdı olsa ondan alırım . Dyson da v12 kullanıyorum.
Lavinia_21 Anna_ MamaUygarVibes Niyesordunbucevabi V12 den memnunm musunuz hem silip hem süpürüyor mu?