Selam kızlar bebeğim 6 aylık 3,5 ay sadece anne sütü aldı sonra sütümde azalma oldu kilo alımı yavaslayınca mama takviyesine başladık 5 aya kadar öyle geldik bazen sağıp verdim bazen emzirdim ama bebeğim gögüsümü tutmayı hiç bi zaman sevmedi hep kavga halindeydik büyüdükçe daha da arttı bu durum 5. Ayında sadece uzanarak uyku halinde emzirebildim şimdi onuda istemiyor benimde sağacak gücüm yok neden derseniz cok cok azaldı sağarak 10 cc bile çıkartamaz oldum o cıksa öpüp basıma koyucam ama gögüsümü elimle sıktıgımda tek bi yerden damla seklinde geliyor bazen 2 yerden geliyor ama daha fazlası yok gögüsümden sıkınca süt geldigini görüncede vazgeçme diyorum ama gelen sütü görüncede artık bırakmalısın 10 cc bile gelmediğini görünce kendimi cok yıpratıyorum eğer süt olayını tamamen bitirirsem diyet ve ödem arttırıcı kullanmaya baslıcam kararsız kaldıgım icin onada başlayamıyorum mentalim çökük dogum sonrası kilo veremedim aldım tersine iyi hissetmek icin diyete basla diyorum kendime ama gördügüm süt beni kötü anne gibi hissettiriyor cok aradayım gerçekten