durukusssssss Doktor erkeğe benzettim dedi ve kendisi çok güvendiğim iyi bir doktordur merakımdan dayanamadım birde aranızda anlayanlar varsa sormak istedim ☺️ https://hizliresim.com/i293cn9
metemom_ durukusssssss erkeğe benziyor sanki ama pek anlamıyorum galiba bende hamileyim ay aynı kız falan diyordum geçen gün doktor erkeğe benziyor diyince dumura uğradım 😂😂
durukusssssss princessmom_ nub teorisine göre bakılıyor ya onu anlıyormusunuz 35lik açının üstünde sanki ama
durukusssssss Erkeğe benzeten doktorumu tanıyan vardır belki aranızda Ankara Bilkent şehir hastanesinde Necati Hançerlioğulları çok iyi bir doktordur kendisi aslında kızımı da bu haftalarda söyledi ve doğru çıkmıştı
princessmom_ durukusssssss Canım biz tahmin ediyoruz tabiki doktorun ne derse o yani 😁 zaten 2 seçenek var kız veya erkek atıyoruz hangimize denk gelirse 🫠
aslanmomy durukusssssss bende Necati hocaya gidiyorum 12 haftalıkken banada kıza benziyor dedi bi dahaki hafta gittiğimde tam kız dedi hep doğru çıkıyor söyledikleri
princessmom_ durukusssssss Vallaha usg pek net değil evet nub net söylüyorda seninki uç kısmı net değil üsttekinde yukarı gibi aşağıdakinde düz gibi 😁
metemom_ sarapchanel he kız kocaman oldu kendisi bir ikizler erkosu olacak sanırım tek temennim doktorun yanılmış olması 😂
durukusssssss princessmom_ evet çok net değil malesef ama alttaki resimde arka sırt kısmından çekilmiş hali zaten sanırım oradaki çizgi özel bölgesi değil gibi
princessmom_ durukusssssss gibiler insanı yer bitirir boşverrr doktorun birdahaki kontrolünde söyler 🫠 kız erkek zaten önemli olan sağlıklı olması değilmi 😊
sarapchanel metemom_ erkeğini ayrı severim burçlarda cinsiyet de önemli oluyor 🫠 en azından aslan değil benim oğlum aslan şimdiden bayılttı 16 aylık
sarapchanel metemom_ hahah çok iyi, bakalım reglim bitsin bende çocuk çalışmalarına başlayacağım çok zor bir karar ama umu etmekten başka isteğim yok umarım sende iyi hissedersin