yasminalyam benimki de 9 buçuk aylık, bardaklardan kule yapıyorum yıkmayı çok seviyor, top atmaca oynuyoruz onu da çok seviyor, tüm gün bi yerlere tırmanmaya çalışıyor zaten, koridorda elinden tutup yürütmeye bayılıyor. Çalışkan araçlarım diye bir kitap var tekerlekleri döndürüyor hoşuna gidiyor. Bir de dokunsal kitabı var ‘neden kızgınsın küçük kedi?’ Diye onun tüyleriyle oynuyor aynasında kendini izliyor o kitabı okumaya bayılıyor. Yükselen zekanın 9-12 cırt cırt kitabı da favorisi onları çıkarmayı çok seviyor. Adım adım yayınevlerinin bino kitabı var iki tane mini onları okumayı da seviyor “nasılsın bino? & ce-e bino” diye. İnce kitapları var ama onları yırtmaya çalıştığı için vermiyorum ben elimde okuyunca çok ilgisini de çekmiyor. Küçük bi minibüs almıştı ablam minik arabalar gibi onu sürüyor koltuklarda çok hoşuna gidiyor o da. Mutfakta dolapları vurup ses çıkarmayı çekmeceleri açıp tavaları tencereleri dökmeyi seviyor. Bir de ahşapta boncuklar var onları tutup demirde hareket ettiriyo iki parmağıyla çok güzel tutuyo dikkat koordinasyon için önemli bence. Top havuzu topları çok amaçlı onlarla da çok oyun kurabiliyoruz. İştahı çok yerinde değil bizimkinin de 5 dişi var her yeri ısırmaya çalışıyo kanatıyor da dişleri çok sivri , ce-ee oyununu çok seviyor hala çok sık oynuyoruz. Bir de rahmetli dedemin biz çocukken oynadığı bi oyun var iki parmağımla yerde yürüyormuş gibi üzerine doğru “burda böcek” diye diye gidiyorum karnına gelince “keremi yiyecek yiyecek” diye gıdıklıyorum çok gülüyo🥹