100710 İnstegramda gördüm sofanomi diye mobilyacı var hiç internet üzerinden eşya alan var mı ? Güvenilir mi ?
hunilimomy 100710 instgram üzerinden alışveriş yapmak guvenli degil hergun bir dolandırılma haberi okuyoruz
eymenku 100710 kredi kartı ile alışveriş yapılmıyorsa kesinlikle uzak durun vivense gibi bilindik yerlerden alışveriş yapabilirsiniz ama onun dışında hiç duyulmamış isimler bilmiyorum üç yüz beşyüz de değil yüklü miktar paralar
tugbaeylul 100710 Trendyol lajivertten ve e bebek sitesinden mobilya aldım sorun yaşamadım ama ınstagramdan almazdım sanırım
Tatlican 100710 Eltimin oğlu gelin arabasını İnternetten kiralıycam diye . 300 bin dolandırdı. Allah’tan eltimin kardeşi bankacı parayı kurtardılar. Ama kına gecesinde herkesin morali bozuktu
simseklivekalpli 100710 araştırın bence İnegöl’de gerçekten yerleri var mi, şikayetvar da şikayet var mı , varsa ne üzerine gibi gibi. İnegöl mobilya yazıyor belki bir firmanın instagram adresi de olabilir
HELELEKADIN 100710 internet üzerinden özlelikle mobilya için güvenemem şuan bende çocuk odası bakıyorum bana yakın ve mağazası olan yerleri ataştırıyorum internetten beğenip gidip mağazasından alıcam mesela
cahillesohbetikestim_ İnstagramdan değil ama evdeki mobilyalarımın çoğunu Trendyol ve web’ten aldım. Alışveriş yapmadan önce şikayet var sayfasına bakabilirsiniz. Yani Web’e sofanomi şikayet var yazın dolandırıcı mı değil mi bir şeyler çıkar illaki