edakeser Arkadaşlar siz Aralık ayı için yardım parasını çektiniz mi ? Ben 4-5 gündür bakıyorum daha para yatmamış.
yenibir edakeser yatıp yatmadığına nasıl bakıyorsunuz ben başvurdum ama onaylanınca mesaj geliyo mu bankadan sizin öylemi oldu
edakeser Ben çekemedim aile sosyal yardıma gittim adres değişikliği yaptıysanız o yüzden yatmamıştır dediler ama ben 3 senedir aynı adreste ikamet ediyorum adres değişikliği de yapmadım. Bugün de uygulamada baktığım da 3 çocuğumun da kaydı yok gözükmüyor.
473492 edakeser bir daha e devlette girls yap benimde bazen oyle yapio ben oyle yapiyorum duzelir 26 aralikta yatti paralar
edakeser 473492 sosyale gittim adres değişikliği yapışmış hemde ülke dışı olarak gözüküyormuş oysaki ben 3 senedir aynı yerde ikamet ediyorum ve gören görevli kişi de şaşırdı tekrar başvuru yaptırdı. Ay sonunda yatar paranız dedi bakalım bekliyoruz
aaayazgc 15 aralıkta doğum yaptım 2 gün sonra başvuru yaptım ne zaman sonuçlanır ve nerden bakabilirim kabul olup olmadığına sizlerin kaç ayda yatmaya başladı parası
edakeser yenibir ilk öğretmenim ailem uygulamasını indirip e-devletinizle giriş yapıyorsunuz daha sonra çocuk ekle butonu var kaç çocuğunuz varsa hepsini ekleyip daha sonra ödeme yapılacak çocuğun bilgilerinde ödeme listesine giriyosunuz ordan görebilirsiniz