Tahres Kızlar hepinize çok teşekkürler! 15 dk oldu, 75 anne cevap vermiş ve anket sonuçları açık ara fark ile HAYIR oldu.
Denizoglum Tahres gece kaka yaparsa alirim ama gece kaka yapmadigi icin almiyorm sabah ne zaman uyanirsa aliyorm cunku gece uyanirda bezini almaya kalkarsam uyumaz bi daha bende ellemiyorum o yuzden uyandikca emiyor ve uyuyor
Oglunasikbiranne08 Simgealya kaka yoksa neden degistireyim altini . zaten uyumadan once altini değiştirip yatiriyorum. sabaha kadar cisi ancak doluyor . sabahta cisli bezini degistiriyorum . kaka yaptıysa hemeen degistiriyorum ama gece de cok nadir kaka yapar
idil1990 Tahres bebegim 2.5 aylik aksam onda baglayip sabah ne zaman kalkarsa o zaman aliyorum molfix kullaniyorum pisik yasamadim arada hafif kizariyor gun icinde havalandiriyorum geciyor uykusundan uyandirma keyfi kacabilir rahatsiz olsa zaten uyumaz derim
Defnedilan34 Tahres benim kızımda 9 buçukta gece uykusuna yatıyor ertesi sabah kalkıyor kaka yapmadığı sürece almiyorum bezini çocuğun uykusunu bölmeye gerek yok
Derin2108 Tahres emmeye kalkarsa değiştir dedi dr.muz çok dolu ise şayet dedi husisi kaldırma dedi gece altının açılmasına alışan bebeklerde ilerleyen yaşlarda altını ıslatma problemleri olabiliyor dedi o yüzden açmıyorum bezimden de çok memnunum ben kadar dolsa da kuru tutuyor
melis_duru Tahres kesinlikle uyandırmam. Zaten uyurken kaka yapmıyorlar, çişi de bezler sabaha kadar kuru tutuyor, binbir zahmetle uyuttuğumuz bebekler uyandırılır mı bunun için
Lisa5255 isill 4 ayına girmiş se emzirmek için bile uyandırılmaz doktorlar bile söylüyor açıksa zaten ortalığı yıkar beslenme kadar Düzenli uykuya Da ihtiyaç vardır
Mutlu_bebegimmm Tahres kaka yaptıysa uykusu olsa bile değiştiririm ama kaka yoksa hiç bölmem uykusunu. 1 aylıkken den beri ben onun uykusunu bolmuyorum şimdi o da benim uykumu bolmuyor 😊