nisazuleyha Merhabalar bebeğim artık üç öğün ek gıda ile beslenecek. Bu zamana kadar ona hep bizden ayrı ona özel yemekler hazırlamıştım. Artık zorlanıyorum sizler bebeklerinize ne zaman kendi yemeğinizden verdiniz ?
lovebabyy nisazuleyha Ben 12 aydan sonra kendi yemeklerimizden vermeye başladım ama hala tadımlık. Doyması için yine ona ayrı yemek yapıyorum. 14 aylık olmak üzere 😅
yasemin0000 nisazuleyha yani ben pek ayrımına varacak bilgide değilim galiba. Mesela brokoli patates havuç haşlıyorum eşimle kendime sosluyorum oğluma sossuz tuzsuz şekilde yediriyorum. Çorbaları tuzsuz baharatsız az salçalı yapıyorum biz kendimize sonradan ekliyoruz. Mesela kabak yemeği yapıyorum tuzsuz, köfte yapıyorum baharatı eklemeden 2-3 tane ayırıyorum baharatı ekleyip kendimiz için devam ediyorum. 10 aylık ben çok ayrı yemek yapmadım açıkçası ilk tadım zamanları hariç.
lovebabyy nisazuleyha Tabiki yetişemiyorum. Bebeğimin yemeği öncelikli benim için, biz bir şekilde karnımızı doyururuz gözüyle bakıyorum. Eğer ben bize yememek yapamamışsam bazen eşim yapıyor, bazen dışarıdan sipariş veriyoruz, bazen kahvaltılık yiyoruz.