Duygualpmete Merhaba kızlar 15 gün oldu doğum yapalı ve meme uclarımla sıkıntım var yara oldu emzirirken canım cok acıyor bır turlu gecmedı onerebılıcegınız bişey varmı lansinoh kremı kullanıyorım hic bıseye yaramadı😰
Mum Duygualpmete kesinlikle GÜMÜŞ KAPAK hiç yaram catlagım vs olmadı emzırdım sütümle ıslatıp gümüş kapak kapadım 2.5 aya kadar her emzırmede uaptım sadece dusa gırerken cıkardım. Lansınoh krem almıstım hıc kullanmadım kapaklar yeterli geldi
gnldnynr Duygualpmete avent gogus kalkanı ve lansinoh kremi birlikte kullan. Kalkan müthiş bir şey. Kesinlikle parasına değiyor. 2 günde iyileşir
Asilturk Duygualpmete Emzirmeden sonra sütünüzü sürün ve bi süre açık birakin bir de lansinoh krem öneririm gümüş kapaktan memnun olan da cok fakat göğüs yani hic olmadigi kadar sert bi muameleyle karsi karsiya geliyor bir sure sonra göğsünz alisicaktir emzirmeden keyif aldiginiz donemler cabucak gelsin insallah
Edissmom 11 buçuk aylık oğlum ısıra ısıra yara yaptı bu emzirirken acıdan beynim uyuşuyor çok fena bişey geçmiş olsun sizede ben lanolin krem sürüyorum yeni doğduğunda kantoron yağı iyileştirmişti
BaharAsel Kantaron yağı veya zeytinyağı sürüp üzerine buzdolabı poşeti koyuyorum 2ayllık bebeğim var hiçbişey olmadı şükür tavsiye ederim