haticeyld kizlar ben iki yıldır spiralle korunuyorum ama bu defa reglim 4 gün gecikti olmadım çok endişeliyim ve çok korkuyorum hamile olabilir miyim diye sizce neden böyle birşey oldu
24-10-2023 haticeyld yıllık spiral konttollerinize gidiyomusunuz isterseniz bi doktora kontrole gidin orda belli olur
haticeyld Divayorgunxx yok canım kullanmadım ama 4 ve 2, yaşında bebeğim var hiç istemiyorum pskolojim allak bullak
Divayorgunxx haticeyld ayyy benim gibisinz sizi o kadar iyi anlıyorum ki umarım hamile değilsinzdir ay çok üzüldüm🥹ama panik yapmayın stresden filanda oluyo bazen erken gebelik testi varmş ondan alın
haticeyld gozdeada Yarın randevum var Umarım düşündüğüm gibi çıkmaz çünkü buna hazır değilim Çok endişeliyim
haticeyld annevebebegiii__ Ondan dolayı çok korkuyorum İstemiyorum da inşallah değilimdir yarın doktor kontrolüm var işte
haticeyld daha geçen ay gittim doktor bı sıkıntı yok dedi 3 ayda bir gidrim bana dedi sık sık gelmenize gerek yok 6 ayda bir yeterli yada sende 1
haticeyld Divayorgunxx Gittim doktora spiral yerinde kanda verdim ama çıkmadı birşey ve hala adet olmadım 12 gün oldu yaaa