timurbrl 50 günlük bebeğim gündüzleri uykuya çok direniyor uatağa koyduğum an uyanıuor kriz çıkarıyor ne yapıcam
querencia timurbrl göğsünüzde olacak 3-4 ay. Slingle işinizi yapabilirsiniz. Size her zamankinden fazla ihtiyaç duyuyor, büyüdükçe özgürleşecek.
isufumveben mira_c ağlar ama annesini ister sadece annesinin kucağında her şeyi unutur. Yakıp yıkıyor anlamında kriz yazmasını mantıklı bulmadım
mira_c isufumveben benimki de 45 günlük 2 gündür krize giriyor sürekli kucağımda bile tam uykuya dalacakken ağlamaya başlıyor
pimpiriklianne43 isufumveben sizin bebeginiz çok usluydu galiba oğlum kolikti doğdu doğalı ne kucakta ne memede hiç sakinlesmezdi
isufumveben pimpiriklianne43 benimkinin uslu olduğu nerden çıkardınız. Türlü yöntemler, hareketlerle sakinleştiriyordum annelik deneyerek öğrenilen bir şey
pimpiriklianne43 isufumveben 50 gunluk bebekte ne krizi demişsiniz de ondan dedim bende heryolu deniyordum inanın sakinlesmedimi sakinlesmiyor
isufumveben pimpiriklianne43 normaldir insan acemiyken anlamıyor ama yapacak bir şey olmuyor her şey zamanla yoluna giriyor
pimpiriklianne43 isufumveben yok acemi değilim 2.bebegim ama ilk bebeğim çok usluydu beni hiç yormazdi bu tam tersi