prensannesiii14 Kuzular 2 aylık aşımız 2ay 18 günlükken yapıldı cumartesi 3 aylık oluyor arasında belli bir hafta olması gerekiyor mu yoksa cuma günü sağlık ocağına gitsem yaptırsam oluyor mu düzenli gittiğimiz bir doktorumuz yok şuan
Salmanc prensannesiii14 devlet aşıları ile aynıgün yapıldı bizim rota ağızdan ağızdan damla olarak alınıyor
Yegino prensannesiii14 4. Ay aşısıyla arasında en az 15 gün olması gerektiğini biliyorum 3 ay 15 güne kadar yaptırabilirsin yani ben öyle yaptırdım
Aynur83 prensannesiii14 merhaba 1 ay olması gerekiyor arasında dr söylemişti en gec 3,5 aylığa kadar yapılabilir rota
Aselhafsam Arasında en az 1ay olması gerek diye biliyorum. Sağlık ocağını arayıp Ordaki ebeden bilgi alabilirsiniz
prensannesiii14 Aselhafsam aynuruygar 1 hafta geçti 2 doz arasında 4 hafta olması gerekiyor diye bilmiyorum 2 aylık açısıyla rota arasında belli Aralık olması gerekiyor mu
aynuruygar sağlık ocağı detaylı bilgi verir ama.ben 2 ay 8 günlükken yaptırdim 2 aylikkende aşıları olmuştu
prensannesiii14 aynuruygar bizim 2 aylık aşımız 2 ay 18 günlükken yapıldı 1 hafta oldu rotayı şimdi yaptırabilir miyim
yas_emin3467 Canım benim bildiğim kadarıyla ağızdan alınan aşılar arasında 4 hafta olması gerekiyor. Canlı aşı oldukları için. Sen rotayı yaptırabilirsin. Yine Ece’ye danış. En doğru bilgiyi ondan alırsın