Gamzelit bakın bizimde süt yumurta alerjimiz vardı kızımda ilaçla filan tedavi edilmiyo
Alerjide önce annenin diyeti açılır sonra bebeğin .
Bizimkide yüksek değerler olmasına ve anafilaksimiz olmasına rağmen bitti.
Ben bu moleküler testi yaptırdım orda bana hangi gıdaların anafilaksi yaratabileceğini soyluyo
Sizin yaptirdiginiz test somut elle tutulur birşey veriyomu ?
Ben cevapliyim hayır peki ne zamana kadar bebeğiniz soğan sarımsak vs.diger ürünleri tuketmicek yine bu testmi tekrarlanicsk.
Bu testlerle yola cikamazsiniz
Emin olun devlette yapılan kan ve deri testi besin intoleransi testinden daha faydalı olurdu sizin için.
Sizin yaptirdiginiz test asla bebeklere yapılmaz , yetişkinler için o.
Alerji uzmanı Ahmet akcayin gonderilerine bakın bulucaksiniz zaten saçtan alerji anlaşılmaz diye bı gonderisi var
Ve yine malesef yanlış bir bilgi var.
Her alerji bağırsak ile ilgili değildir.
Cilt tepkili alerji bağışıklık kaynaklıdır.ige yanıtı verir
Bağırsak tepkili alerji ise kakada kan ile ortaya çıkar yama testi haricinde hiçbir testte yanıt alamazsınız.
Alerjinin hiçbir zaman ilaçla bir tedavisi yoktur burdan sizin uzerinizden para kazanmak için yonlendirmisler üzgünüm ama durum böyle.
Umarım kötü bir olay yasamazsiniz.
Bı arkadaşımda bu testi yaptırdı nerdeyse bütün gıdalara duyarlılık çıktı doktor ismi paylaşmak istemiyorum burdan hicbirini yeme yedirme dedi ve çocukta şuan gelişim geriliği var.
Daha sonra gidiyo alex test yaptırıyor susam harici hicbirseye alerjisi olmadigi çıkıyor boş yere 1 sene hem kendi hem çocuğu vitaminsiz kaldığıyla kaldı şimdilerde kilo aldırmaya calisiyo😔